A férjem már csak apa. Minden ízében. Mit tegyek?
11/29 A kérdező kommentje:
Milyen szavakat használsz? Fogd vissza magad!!!
Azért vállaltuk és küzdöttünk értük évekig, mert akartuk őket! Nem tukmálom rá magam senkire sem!
11.-re válasz.
Akkor minek rinyálsz itt,hogy gáz van?
A pasid szereti a gyereket,ez jó. Az,hogy téged szeret-e...nos,érzed te,hogy már nem,de ha meg valaki leírja,akkor azt lepontozod és besértődsz.
2015. okt. 7. 09:29
13/29 A kérdező kommentje:
Neked is meg van a magad problémája, látom.
Sok sikert a megoldásához!
Az a baj, hogy a férjed szemében a következő a fontossági sorrend:
- gyerek
- számítógép
- te
Ezt kellene megváltoztatni úgy, hogy te legalább a második helyre felgyere. :/
2015. okt. 7. 10:15
És azt nem lehet megbeszélni, hogy hetente legalább 1-2 estén legyetek együtt a számítógép helyett? Vagy fél órát gépezzen akár akkor is, de a többit legyetek együtt? Azért nem csak végletek vannak, hogy vagy számítógépezik, vagy nem. Ha elmondod neki, hogy nem a számítógépezéssel van bajod, csak fel kéne kicsit jobban osztani, hogy részben veled is legyen, akkor talán jobb lenne. Valami közös új hobbi esetleg? Számítógépen mit csinál? Mert én pl. elég sok mindenbe becsatlakoztam (videónézés főleg), amiket a férjem szeret, és több olyan dolog is van, ami sokkal inkább közös téma lett, és együtt nézzük, persze nem mindent.
2015. okt. 7. 10:29
Nyiss felé te! Az hogy ott vagy te is a szobában az édes kevés. Szervezz egy romantikus estét, teríts meg szépen vacsizzatok együtt, nézzetek meg egy filmet, játszatok együtt a számítógépen, beszélgessetek.
2015. okt. 7. 12:59
17/29 A kérdező kommentje:
9-es, engem jobban lepontoztak mint téged, pedig szerintem jó és gyors megoldás lenne a terapeuta. Ha most nem sikerül beavatkozni, akkor a következő már a válóperes ügyvéd lehet, ahová be kell jelentkezni.
Amúgy a puLYa LY-vel íródik.
2015. okt. 7. 14:12
Nem tudom, mit tehetnél. Én meg azt vettem észre, hogy csak anya lettem az évek alatt. Ennek a folyamatos egyedüllét volt az oka, gyakorlatilag egész nap dolgozik a férjem, tök egyedül csináltam/csinálok mindent. Erre én nem láttam megoldást, mivel szerintem egyetlen jó megoldás lenne, az együtt töltött idő.
2015. okt. 7. 14:22
Egy atlag napunk nekunk is igy nez ki...nappal munka,hazajon gyerek,este mki a sajat hobbijaval molyol valamit,majd mikorblefekszunk meg legalabb egy óra csak rolunk szól..nekunk ez igy idealis..nalatok nem lehetne valami hasonlot bevezetni?
2015. okt. 7. 14:30
Kapcsolódó kérdések: