A férjem már csak apa. Minden ízében. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A beszélgetések minimálisak. Szeret. Tudom biztosan. De már csak apa funkcióban tud létezni. Mindig a gyerek az első. Lehet hogy nekem is visítva kéne körberohangálnom a lakásban, hogy törődjön velem... Egyre nevettségesebbnek érzem magam, de kezdek féltékeny lenni. Szánalmas. Csak magányos vagyok és nem tudok mit kezdeni ezzel. Mondtam neki. Akkor egy kis időre jobb lett, aztán minden a régi lett újra. Tanácstalan vagyok. Mit tesztek ilyen helyzetben?2015. okt. 7. 08:49
1/29 anonim 

válasza:

Programok legalább havonta egyszer, kettesben.
2/29 anonim válasza:
legyél jobb nő és figyeld meg milyen lelkes lesz:)
3/29 A kérdező kommentje:
Nincs kire bízni a gyereket. Idegenre nem hagyja, mert tuti rosszat tesz neki. Az én szüleim már nincsenek, az övéi csak akkor segítenek, ha komolyan nem tudjuk máshogy megoldani (hivatalos banki ügy vagy orvos). 2 év alatt 2x mentünk szórakozni,akkor is hetekig kellett kérni, hogy vigyázzanak rá, hogy meg tudjunk nézni egy filmet. Amúgy a mindennapokkal van gondom. Hogy minden figyelme rá szegeződik. Ma állva ette meg a reggelijét mert a gyerek igénye épp azt kívánta meg. Mindig hozzá beszél. Kettőnk kommunikációja abban merül ki, hogy megbeszéljük a tennivalókat. Ha kiborulok, akkor is csak azt a részét érti,hogy a gyerekkel lenni fárasztó.
2015. okt. 7. 08:57
4/29 anonim 

válasza:

Beszélgetni próbáltatok már? Elmondtad neki,hogy a jelenlegi helyzet nem teljesen felel meg neked?
Komoly, leülős beszélgetésre gondolok, nem csak két mondatos párbeszédre.
5/29 anonim 

válasza:

Miután a gyerek elaludt, akkor is van idő beszélgetni, filmet nézni, borozgatni, főzni, enni, stb.
6/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rossz nő. De maholnap megszületik a második baba. Tény, hogy nem vagyok szexistennő az utóbbi időben. De csak szex tartja ébren a másik iránti érdeklődést? Amúgy én nyitott lennék rá. Sokszor mondtam neki,hogy tőlem akár minden nap,mert hianyzik. De este,ha a gyerek már alszik, gépezik. Én meg nem akarom hogy miattam kelljen lemondania róla mert végre pihenhet. Csak rossz érzés hogy nem igénye velem pihenni. Külön nem akarom ezt kérni, hisz ha szeretné megtehetné. Ott vagyok a szobában én is.
2015. okt. 7. 09:01
7/29 A kérdező kommentje:
Igen. Mondtam neki. Egyszer komolyan le is ültünk nyáron. Akkor úgy tűnt komolyan veszi. Kicsit változott a helyzet. De akkor is azt szűrte le hogy a gépezés miatt neheztelek. Merthogy más szabadideje már nincs ergó azt kérem hogy azt adja fel miattam. Tudom hogy nem oldjátok meg helyettünk és nekünk kell. Csak olyan somorú vagyok, és nincs kivel megosztanom a környezetemben.
2015. okt. 7. 09:03
8/29 anonim 

válasza:

Kéne egy terapeuta. Az tkp orvos. Ha a nagyszülőknek muszáj volt megvárni, amíg idáig fajul a dolog, akkor tessék.
9/29 anonim 

válasza:

Nyugodtan lehet lepontozni!!!!
Miért vállaltátok puját? Akartátok vagy csak becsúszott? Mert nem mindegy. Itt sajna lehet,hogy már előtte sem akart téged csupán kötelességtudatból van veled és nem akar rosszat a kicsinek,inkább feláldozza magát ahelyett,hogy élne.
10/29 anonim 

válasza:

szervezz be egy bnőt és rángasd el a férjed otthonról.
komolyan!
határozott legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!