Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mostani fiatalokat elnézve,...

A mostani fiatalokat elnézve, nem érzitek mint szülők hogy csődöt mondtatok a gyereknevelésben?

Figyelt kérdés
Persze mindig azt mondják,hogy bezzeg az én időmben ...Hát én triplán mondom,pedig nem vagyok 40-50 éves.Igazi link trógereket sikerült felnevelni,a következő nemzedékről inkább nem is beszélek.Agresszió,lopás,gyilkolás,és még lehetne sorolni.Javarészt ez az összes szülő hibája.Miért vállal gyereket olyan,aki nem tudja rendre,és egyéb dolgokra tanítani a kölykét ? Ennyi nem normális felnőtt van ,akik köztünk szaladgálnak ?
2015. okt. 3. 13:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Igen, az irodai munka csak seggvakarás... a színvonal.

Az, hogy valaki idegbeteg a gyerekeivel, nem a feminizmus hozománya. Ráadásul ez azt sugallja, hogy mindenkinek gyereket kell csinálnia, még annak is, akire egy kaktuszt sem bíznál rá.

2015. okt. 3. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

A húgom által ismerem a mai kamaszokat, és van két gyermekem is.

A házimunkáról: a férj, apa is ott van.

Érdekes, a férjem nem kapott leprát a kakis pelustól, és a farka sem esik le, ha mosogatószivacsot fog.

Nekem sem marad el a menzeszem a szőlőmetszéstől, és a petefészkeim sem alakulnak herévé ha a hasogatófejszét használom (remek feszültséglevezető!)

De ki milyen virágot szakít...

Amúgy kérdező: tudod, hogy három éves kortól mennyit van a gyerek a szüleivel?

A kamaszok is pont olyanok, mint 10-20-30 éve.

Majd felnőnek ők is!

2015. okt. 3. 16:00
 13/16 anonim ***** válasza:
59%
Nos, kedves kérdező, ez gyönyörű példája a projekciónak. A te nevelésedet valóban elcseszhették, aztán te még önerőből rádobtál három lapáttal, de ettől nem kell az összes szülőnek en bloc szégyellnie magát.:D
2015. okt. 3. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem azon múlik, hogy embert nevel-e valaki a gyerekéből, hogy dolgozik-e vagy otthon van. Anyukám tanít, a legtöbb probléma nem a dolgozó szülők gyerekeivel van, hanem akik lógatják a lábukat és tojnak a gyerekükre így is.

Nem való mindenki szülőnek, ez tény, de régen is voltak ilyen emberek és a jövőben is lesznek ilyenek.

Nekem van egy nagynéném, aki hagyta, hogy a gyereke a fejére nőjön, most kamasz, az anyja egyedül neveli a gyereket, de az alapvető probléma nem ez, mert vannak egyedülálló szülők, akik meg tudnak küzdeni a helyzettel, és a gyerekükkel nincs semmi baj, ő viszont mindent engedett a gyerekének, amikor megtehette, mindent megvett neki, elkényeztette, és most vakarja a fejét, hogy a gyereke önállótlan, hisztis, követelőző.

2015. okt. 3. 17:37
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
Agresszió, lopás, gyilkolás? Miért régebben miről szólt az élet? Boszorkányégetések, eretnek kínzások, bikaviadalok, gladiátor csaták, népirtások, háborúk. Bírom az ilyen krákogó varjakat, akik éltetik a régi szép időket. A mai Magyarország viszonylag békés hely.
2015. okt. 3. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszi az általánosításért.....
2015. okt. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!