Terhes lettem, de a barátom már nem akar velem lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátommal több mint egy év után gyereket várunk. Minden csodásan ment, többször is mondta, hogy szeretne gyereket. Most viszont már kerül engem, mint ha nem szeretne már. Mit tegyek? Szakítsak? Nem értem az egészet.2015. okt. 1. 12:56
21/26 anonim válasza:
Tényleg valami tingli tangli munkára, semmi háttérrel belefogtatok a gyerek csinálásba. Gratulálok. Tényleg szegény gyereket sajnálom. Egyébként nem ijesztgetni akarlak, de ha meglesz a baba, lehet akkor lép le a párod. Egyedül mit csinálsz?
22/26 anonim válasza:
Ezért ilyen betegagyú a társadalom. Nem te vagy az egyetlen felelőtlen gyerekcsináló. Már fél siker lenne, ha legalább mindketten akarnátok a gyereket, és szeretnétek egymást is, együtt akarnátok élni. Akkor csak az éhezés ellen kellene valami munkát találnotok...
De így, hogy még a kapcsolatotok sem stabil... A gyereknek se biztos anyagi hátteret nem tudtok nyújtani, se szeretetteljes családi légkört. Ki tudja, hogy milyen pesszimista és szomorú ember lesz, mire felnő...Sokkal nehezebben fog megbirkózni az élete nehézségeivel, már ha egyáltalán meg akar birkózni vele.
Na ti most csináltatok még egy szegény emberkét... Őszinte részvétem neki...
23/26 anonim válasza:
Szia!!A szüleiddel nem beszélted ezt meg?? Biztosan kiakadnak de segítenek megoldani ezt a gondot. Egy baba hatalmas felelősség. Át kell gondolni a dolgokat.
24/26 anonim válasza:
de MIÉRT nem veteted el? szörnyű lesz az életed a következő években..
25/26 anonim válasza:
Szai! Mi újság veletek? Baba mekkora már a pocakban? Nemét lehet már tudni? Apával hogy vagytok?
26/26 anonim válasza:
Szia! Mi a helyzet? Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!