Egy 2 éves gyereknek még nem az anyja mellett van a helye? Miért akarja a kormány bölcsibe dugni a gyerekeket? Hova mennyen el az anyuka dolgozni mikor nincs munka?
Ez csak arra jó, hogy a drága minisztereknek több maradjon a zsebükben. Miért fizessenek másnak, ha maguknak is eltehetik.....
EGyébként, ha már itt tartunk. Külföld az külföld. Aki ezt hozza példának költözzön oda, de ez Magyarország.
A döntéseket olyan emberek hozzák aki életükben nem dolgoztak mégis milliós a havi fizetésük. Szerintetek érdekli az őket, hogy a szerencsétlen paraszt halálra dolgozza magát és mégis éhenhal? Kétlem.
Nekik van arra pénzük, hogy más nevelje a gyereküket.
Nekem szerencsém van mert én még a "régi" rendeszerben szültem és nem akarok több gyereket.
De ha akarnék se tudnék visszamenni dolgozni, mert szülés után megszünt a munkahelyem.A törvényhozókat csak a saját érdekük érdeklik. Nagy ívből lesz@rják, hogy az a több millió ember -aki a fizetésüket adja-, hogy és miként boldogul.
Felhábortó ami "odafent" folyik. Ha rajtam múlna biztos robbantanám az egész társaságot, de ez csak "álom"...
Addig sajnos tűrni kell és "bosszankodni" azon amit ezek az ugynevezett urak kitalálnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!