Mi a véleményetek arról, hogy a kormány 200 ezer rokkantnyugdíjast akar "visszavezetni a munka világába"? Szerintetek működni fog?
Szerintem nem.
Ugyanis jelenleg is egyre nő a munkanélküliség, nem lesz ezeknek az embereknek továbbra sem munkájuk.
Aki nem akar dolgozni, az eztán se fog akarni. Ezt nem tudják befolyásolni.
Ha valaki a minimált kapja, annak az összege megegyezik a segély összegével, tehát spórolni se lehet.
Akiknek eddig is volt pénzük, hogy rokkantosítsák magukat, mellette feketén elmentek dolgozni, eztán is ki tudják ezt fizetni, csak mélyebben kell a zsebbe nyúlni.
Szerintem ezt már rég nem tudják "megoldani".
Természetesen ismerek olyanokat, akiket én sem hagynék rokkantnyugdíjasként élősködni, csak mert kétoldali munkaundora van. De róla is tudom, hogy inkább éhen hal, de nem fog dolgozni, megy segélyért az önkormányzathoz.
"Ha valaki a minimált kapja, annak az összege megegyezik a segély összegével"
Ez amúgy Kínai adat? Esetleg maláj?
A válasz megírásának időpontja: ma 11:24
Ha-ha-ha...
A mindenkori minimálnyugdíj összegéhez igazítanak ma az országban rengeteg ellátást, így bruttó 28 500 a nyugdíj legkisebb összege, a GYES, a segély, és a legkisebb rokkantnyugdíj összege is.
Ha te ezt másképp tudod, akkor szóljál, és ne kötözködj, ha csak kötözködni tudsz, de nem tudsz semmit, akkor meg menj a szexről szóló kérdésekhez, ott mindenki nagyon okos lehet.
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!