Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen anyagiak mellé harmadik...

Ilyen anyagiak mellé harmadik baba?

Figyelt kérdés
Férjem keres 240 ezer ft körül, ehhez jön a családi juttatások. Hitelünk van, havi 60 ezer. Rezsi 40 ezer körül, télen fával fűtünk, úgyhogy ez mindig máshogy van. Nagyon elvagyok szomorodva :(
2015. szept. 25. 16:20
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. szept. 27. 10:28
 42/45 anonim ***** válasza:
Végül megtartjátok a babát? (16-os válaszoló voltam)
2015. szept. 27. 18:24
 43/45 A kérdező kommentje:
Nem, nem tartjuk meg.
2015. szept. 27. 21:07
 44/45 anonim ***** válasza:
50%

#32-es!

Én túlzottnak tartom hogy két gyereknek két szoba kell.

Nálunk a 10 éves lány pl. nem akart külön szobába menni a testvérétől, pedig lett volna rá mód.

Nyilván különneműek esetében más a dolog, de kb 10 éves korig szerintem az is teljesen jó, ha egy szobában vannak.

Nekünk az dobja meg az életszínvonalunkat, hogy van 3 gyerekünk - bár így a Tisza-tóhoz megyünk nyaralni és nem az olasz tengerpartra. De így a jobb nekünk.

Az agyammal persze értem a "nem akarjuk, hogy csökkenjen az életszínvonalunk a 2. gyerektől" hozzáállást, de bevallom, valahol a lelkemmel meg nem.

2015. szept. 29. 09:10
 45/45 anonim ***** válasza:
58%

Életszínvonalról beszélünk.

De mit definiálunk életnek? A fogyasztás akaratunk szerinti képességét?

Nem értem, igazán.

Gondoltál-e, hogy majd 70-80 évesen hogyan fogsz visszagondolni erre? Esetleg betegen látogatnak a meghagyott gyerekeid, és keresni fogod az arcukban, hogy vajon hozzá hasonlított-e volna; egyáltalán fiú lett volna vagy lány?

Beosztanám az abortuszra készülőket egy nyugdíjasotthonba vagy elfekvőbe hallgatózni, hogy hogyan beszélgetnek az öregasszonyok a fiatalkori tévedéseikről. Mert fölébredt a lelkiismeretük addigra.

Nem tudom, mindenkinek lelke rajta.

2015. okt. 11. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!