Ilyen anyagiak mellé harmadik baba?
Nyilván itt mindenki gonosz, aki azt mondja,hogy vetesd el.
De én elvetetném! Látok pont elég "majd csak kihúzzuk" családot a munkám révén. Bármennyire is be akarjuk magyarázni,hogy ez a gyerekek boldogok,nem, nem azok. Nem boldog egy gyerek, ha az osztálykirándulásra alig tud elmenni, vagy ha ő sosem tud megvenni a sulibüfében egy csokit stb.
Illetve az az apa és anya sem boldog, ahol állandóan izgulni kell,hogy hó végére mennyi marad, nehogy akkor betegedjen le a gyerek stb.
Szóval én (de ez én vagyok), én elvetetném!
Nem kérdés, hogy elvetetném - utána pedig megtanulnék védekezni, vagy elköttetném magam.
Rengeteg hasonló helyzetben lévőt gondozok, látogatok - NEM cigányokat -, és hüyeség, hogy mindegy, mert nem az!
- a gyerek nem tud pl. táborba menni
- néha már osztálykirándulásra sincs pénz
- állandó idegeskedés - felszín alatt -, hogy lesz-e hó végén kaja
- a kisebb mindent használtam kap, mert nincs újra pénz, ami szintúgy frusztráló a szülőknek is...
És a családok többsége csak kívülről boldog, amúgy egy ideggóc, a gyerekek szomorúak és sokszor bántják őket - főleg idősebb korukban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!