Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyakori hasmenés terhesség végén?

Gyakori hasmenés terhesség végén?

Figyelt kérdés

Nem hányok, hányingerem sincs, nem feszül a hasam, nem puffadok, viszont szinte majdnem minden székletürítésem hasmenés jellegű és világos, kissé "epebajos" színű.

Voltak epegondjaim, de az konkrét epefájdalmakkal is járt plusz kisugárzással is, nemcsak székletbeli változásokkal, szóval valahogy úgy gondolom, ez mégsem vírusos vagy bakteriális fertőzés.

Volt már másnak is ilyen tapasztalata? A baba lassan leszáll a medencébe (nőgyógyász mondta vizsgálat után).

2015. aug. 26. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés előtti 2 napban volt hasmenésem.
2015. aug. 26. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:
A hasmenés jelezheti a szülés közeledtét mert igy tisztja a szervezeted magát, de ez csak nagyon közel a szüléshez jellemző. Figyeld hogy nincs e más tüneted mert nekem is volt a második terhességnél 4 nappal a kiirt időpont elött de aztán olyan sűrűn lett, majd be is lázasodtam hogy tudtam ez egy fertőzés.
2015. aug. 26. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is így van már egy ideje. Napi 2-3-szor megyek a napi 1 helyett és hígabb is. Szerintem amiatt mert nincs annyi hely :)

34. hetes km

2015. aug. 26. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!