Tanacsok? Rezia fogamzasgatlot szedek, ez a harmadik honapom. A level otodik szemet este 11kor vettem be, ejfelkor azonban hasmenesem volt. Sajnos ezek utan rosszul voltam, osztonosen zuhantam vissza az agyba. Folytatas alul
masnapra le is betegedtem, aztan jott a felismeres: ez nagy valoszinuseggel kihagyott tablettanak minosul, kb 20 ora elteltevel potoltam, meg a kovetkezot a rendes idopontban beszedtem. a takekoztatot tobbszor vegigolvastam, most minimum egy het vedekezo kiegeszitesre lesz szukseg, amit termeszetesen be is tartunk majd, azonnan mivel a level elejerol volt problema, ilyenkor ha az elmult heten sor kerult aktusra nincs teljes megbizhatosag, orvos felkeresese ajanlott. a masodik napba vagyok, erdemes lenne esemeny utani tablettaert konyorogni a korhazban, vagy ez meg nem olyan jelentos problema?
aktusra a valoszinuleg fel nem szivodott bogyo elotti reggelen kerult sor, azonban nem elvezett belem a parom akkor sem.
jogos a felelmem, vagy tulaggodom? ti mit tennetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!