Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Boldog anyukák! Én is...

Kedves Boldog anyukák! Én is szeretnék az lenni, adjatok tanácsot, hogyan legyek az?

Figyelt kérdés
Hogy ne kelljen aggódni a családi kassza miatt, hogy több időt tudjak tölteni a gyerekemmel, ne kelljen dolgozni 8 órát azért, hogy a rezsit ki tudjuk fizetni, hogy gyerekem végre megszokja az óvodát, hogy legyen idő a háztartási munkára és esetleg magamra is?
2015. szept. 25. 09:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is sokszor érzem úgy, hogy összecsapnak a fejem fölött a hullámok és hogy de jó lenne egyedül lelépni valahová, de azért alapvetően boldog vagyok :)

Szeretem a munkám, jó érzés dolgozni és mással is foglalkozni a gyerekeken és a háztartáson kívül :)

A nehéz pillanataimban mindig arra gondolok, hogy régen milyen rossz lehetett a nőknek, pl. a patakban mosni, a földeken dolgozni, a kútról hordani a vizet stb, és mellette még a gyerekeikkel sem tudtak annyit foglalkozni.

A gyerek megszokja az ovit, az tuti, de ha érzi rajtad a bizonytalanságot, akkor tovább tarthat.

Magadra csak úgy szakíthatsz időt, ha lejjebb adsz az igényekből.

Pl. pont emiatt én sem vasalok, mégis minek-kinek? Mi a mindennapokban nem hordunk inget, amit ugye muszáj lenne, a pólókat meg mi értelme vasalni?

Programozható a mosógép és a mosogatógép is, este bepakolok, reggel ki vagy reggel be- és du. ki.

Amíg a gyerekek edzésen vannak, addig futok vagy csacsogunk egy barátnőmmel, az is kikapcsolódás :)

2015. szept. 26. 15:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászólók, köszönöm a jó szándékú hozzászólásokat. Természetesen senki nem tudja megoldani a problémáimat, és nem is részleteztem, miről van szó. Csak kifakadt belőlem az elkeseredettség. Tudom, hogy nekem kell megoldani, főleg a gyerekem érdekében.
2015. szept. 28. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!