Szerinted ki nevelné fel a gyereke (i) teket, ha veletek neadjisten történne valami?
A kérdésem nyilván az anyukákhoz és az apukákhoz szól és tudom, hogy elég morbid, de sajnos nemrég hallottam ilyen történetet, ahol anyuka-apuka egyszerre halt meg és árván maradtak a gyerekek, akiket persze nem tudják kinél elhelyezni :(
Nektek van "tervetek" ilyen esetre? Hogyan lehet erre "felkészülni"?
Akinek durva a téma, az kérem ne válaszoljon, mert nem kötelező!
kérdező, és ha a húgodék a ti lakásotokba mennének? Az sem elég nagy? Leírásodból csak őket vettem ki, hogy esélyesek lennének a dologra.
Részemről szüleim, másban így nem bíznék... család nélkül biztos nem maradnának
Köszi utolsó!
Ennyire még nem merültünk bele a témába, az ügyvéd mondta, hogy kell valamilyen hivatalhoz is menni, akkor gondolom erre gondolt ő is. Csak mi szeretnénk azt mindneképp valahogy megoldani, hogy azé legyen minden vagyonunk, aki a fiunkat neveli tovább (talán ezért mondta az ügyvéd, hogy a végrendeletben meg kell jelölni a személyeket is, vagy lehet, hogy félreértettük egymást), de tényleg csak az elején járunk a dolgoknak, egyelőre felmérjük, hogy mink van és egyeztettünk azokkal, akiket szeretnénk kijelölni. Az mondjuk egyértelmű, hogy a férjemmel közös a döntés, nem hiszem, hogy ezt lehet máshogy tenni, csak közös akarattal lehet ilyen kérdésben olyan döntést hozni, ami megnyugtató lesz a későbbiekben mindenki számára. Bár reméli mindneki,hogy soha nem kerül sor arra, hogy érvényesítésre kerüljenek ezek a döntések, de az ördög sajnos soha nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!