Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 33 évesen egyedül. Mit kezdjek...

33 évesen egyedül. Mit kezdjek az életemmel, ha nem leszek anya?

Figyelt kérdés

33 éves nő vagyok. Egyedülálló.

Mindig úgy képzeltem, hogy 30 évesen családot alapítok. Két hosszú, komoly kapcsolat ellenére ez eddig nem jött össze. Mindkét exem családcentrikus volt, de féltek a felelősségtől. Persze ezt csak utólag látom ilyen világosan.

A szakításom után, az utóbbi 1 évben megpróbáltam összeszedni magam, de 30 fölött egyedülállónak lenni sokkal nehezebb. A barátaim hozzám hasonlóan családot akartak alapítani, de velem ellentétben meg is tették. Ha velük vagyok, lógnak rajtam a gyerekek. Tinédzser koromtól bébiszitterkedtem, pedagógiát tanultam, mindig is a gyereknevelés érdekelt.

Aztán más pályát választottam. Van jó munkám, esténként sportolok vagy színházba járok, de ennyi az életem.

Nagyon neki vagyok keseredve. A barátaim egyáltalán nem értenek meg, csak panaszkodnak, milyen nehéz a gyerekekkel.

Nem tudom, mit kezdjek az életemmel, ha nem leszek anya...

2015. szept. 7. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor ne keseregj, hanem irany pasizni! :) nekem sose volt hosszu kapcsolatom, 30 evesen hazakoltoztem Angliabol, az volt a terv, hogy veszek egy lakast es benepesitem. 2 honapon belul talaltam pasit, aztan lett macskank es iden gyerekunk is :) most vagyok 32. Beeloztem az osszes baratnomet, akik mar hosszu evek ota parkapcsolatban, hazassagban elnek
2015. szept. 8. 06:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

10-es: nalam ugyanez!! en mar megtalaltam az igazit, de nalunk meg se lakas, se karrier, ugyhogy hiaba is szeretnenk babat, egyelore varnunk kell turelemmel...

Kerdezo, lehet hogy te meg ahogy megtalalod a parod mar kezdhettek is dolgozni rajta. Ne add fel, jarj nyitott szemmel, es baratkozz ossze mindenkivel aki szimpatikus - meg ha o nem is tetszik eppen, vagy egy norol van szo, sosem lehet tudni rajta keresztul kit ismersz meg.

28n

2015. szept. 8. 13:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot és pozitív visszajelzést. Rengeteget segítettetek.
2015. szept. 9. 08:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy kis biztatás :) [link]
2015. szept. 16. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta, Kérdező?
2016. ápr. 24. 00:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon érdekelne mi történt veled azóta? Én 36 évesen járok most ebben a cipőben... 33-34 évesen összejöttem valakivel, akivel egyáltalán nem lehet haladni. Nem tudok vele se házasság témáról, se gyerek témáról beszélni, úgyhogy valószínűleg nem fog már ez sokáig tartani. Idén leszek 37, ez már para. Valószínűleg én már tényleg le kell mondjak a családról. Borzasztóan el vagyok keseredve, ilyen szomorú soha életemben nem voltam.
2022. aug. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!