33 évesen egyedül. Mit kezdjek az életemmel, ha nem leszek anya?
33 éves nő vagyok. Egyedülálló.
Mindig úgy képzeltem, hogy 30 évesen családot alapítok. Két hosszú, komoly kapcsolat ellenére ez eddig nem jött össze. Mindkét exem családcentrikus volt, de féltek a felelősségtől. Persze ezt csak utólag látom ilyen világosan.
A szakításom után, az utóbbi 1 évben megpróbáltam összeszedni magam, de 30 fölött egyedülállónak lenni sokkal nehezebb. A barátaim hozzám hasonlóan családot akartak alapítani, de velem ellentétben meg is tették. Ha velük vagyok, lógnak rajtam a gyerekek. Tinédzser koromtól bébiszitterkedtem, pedagógiát tanultam, mindig is a gyereknevelés érdekelt.
Aztán más pályát választottam. Van jó munkám, esténként sportolok vagy színházba járok, de ennyi az életem.
Nagyon neki vagyok keseredve. A barátaim egyáltalán nem értenek meg, csak panaszkodnak, milyen nehéz a gyerekekkel.
Nem tudom, mit kezdjek az életemmel, ha nem leszek anya...
10-es: nalam ugyanez!! en mar megtalaltam az igazit, de nalunk meg se lakas, se karrier, ugyhogy hiaba is szeretnenk babat, egyelore varnunk kell turelemmel...
Kerdezo, lehet hogy te meg ahogy megtalalod a parod mar kezdhettek is dolgozni rajta. Ne add fel, jarj nyitott szemmel, es baratkozz ossze mindenkivel aki szimpatikus - meg ha o nem is tetszik eppen, vagy egy norol van szo, sosem lehet tudni rajta keresztul kit ismersz meg.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!