Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmondjam ezt a kisbabás...

Elmondjam ezt a kisbabás barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Van egy másik kisbabás pár, akikkel évek óta jóban vagyunk. Nem rég született mindkettőnknél az első baba. Viszont a lány hetek óta azon panaszkodik, hogy már nem olyan vele a férje, mint régen, nem úgy áll hozzá. Olyan, mintha már nem szeretné, nem kívánná. 9 hónapos a kislányuk, azóta alig voltak együtt, kerüli az alkalmat.

El akartam mesélni a férjemnek, de neki az volt a válasza, hogy "Tud róla, és az okát is tudja"

A lány férje elmesélte az enyémnek, hogy azért nem kívánja, mert teljesen lepukkant a gyerek születése óta - ami csúnyán hangzik, de igaz is, nem nagyon ad magára.

Van még kb. 15kg+ rajta, ami ellen nem tesz semmit, folyton zsíros hajjal, pattanásos fejjel, lepattogott körömlakkal, melegítőben járkál. De mi azt hittük, hogy szimplán csak annyi az oka, hogy jó így neki, kényelmesebb így a kicsivel, kevesebb az ideje stb.

Ti elmondanátok neki, hogy talán adhatna magára többet, hátha az lehet az ok? Vagy ne folyjak bele?

Azt semmiképp nem említem meg, hogy a férje mit mondott, vagy hogy mi tudunk róla. Csak segíteni akarok neki, de nem tudom, hogy ez segítség-e vagy inkább fogjam be? :)

2015. szept. 7. 12:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2016. febr. 4. 15:59
 22/24 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a fejlemény.
2016. febr. 4. 16:32
 23/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok Hát a fejlemény nem túl szép.. :(

Folyamatban a válóper..

A barátnőm még mindig nem tesz semmit, mert "nincs ideje, fáradt, stb", holott kértük szépen, csúnyán, beszélt vele a férje, én is. Felajánlottam neki, hogy vigyázok a kicsire, tartsunk csajos napot, járjunk edzeni, stb. Semmi.

Azóta január eleje óta van a férjének egy új nője, aki igazi bombázó. Ez sem javít sokat a helyzeten :(

2016. febr. 8. 06:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Lehet lelkileg van megzuhanva nem?:-(

Sajnálom

2016. febr. 8. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!