Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek majd, hogy sokszor éreztem úgy régebben, hogy végezni akarok magammal és néha meg is próbáltam?
Figyelt kérdés
Mármint ha lesz barátnőm..
Lányok változna ilyen után a véleményetek egy fiúról ?
2015. aug. 15. 15:16
2/13 A kérdező kommentje:
miért ?
2015. aug. 15. 15:20
3/13 anonim válasza:
Magamból kiindulva én tudni szeretném,ha a barátomnak voltak ilyen gondjai,megérteném...
Nem változna a véleményem,talán jobban aggódnék a lelki világáért,nekem is voltak/vannak negatív gondolataim.
DE minden jött mentnek NE mond el,csak ha már régóta együtt vagytok és bizalom van köztetek.
4/13 A kérdező kommentje:
Nehéz róla beszélni.
2015. aug. 15. 15:34
5/13 anonim válasza:
Tudom,és semmi sem kötelező,ezt sose feledd!
Én inkább magamba fojtom,de sokak szerint még így is érezni,látni rajtam...
6/13 A kérdező kommentje:
Konkrétan micsodát ?
2015. aug. 15. 15:39
7/13 anonim válasza:
Mit látnak rajtam?
Nem nagyon mosolygom,komoly arcom van,néha negatív gondolataim egy része kicsúszik a számon...ilyesmik
vagy nem tudom mire gondolsz "Konkrétan micsodát ?" ez alatt
8/13 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy mit fojtasz magadba, de amit írtál rám is igazak.
2015. aug. 15. 15:44
9/13 anonim válasza:
Oh,hát rossz családi háttér,stresszes élet,idegeskedés mások miatt,önbizalom hiány.
10/13 A kérdező kommentje:
Ezek nekem is megvannak szép számmal, szóval megértelek.
2015. aug. 15. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!