Olvastatok mar az alabbi cikket?
Szerintem lehetetlen egy otlet, nem tudom melyik okos fejébol pattant ki.. ( bevallom, nem otthon élek, de ahogy elolvastam ezt az irast, orulok is neki...dobbenet!!)
tessék a link:
Ha lenne hová visszamenni dolgozni akkor leszarnám hogy adják ezek a mocskok azt a nevetséges összegű gyest. Esélyem nincs elhelyezkedni hiába diplomám van.
Ja és más országokban nincs ilyen szociális juttatás, de vannak munkahelyek és nem nyomorognak az emberek.
A férjem mérnök egyetemi végzettséggel és 2 nyelvvizsgával, de hó végén már alig bírunk kijönni a pénzből.
Más országokban egy mérnök felesége BMW X6-al jár, itt meg gyalog.
A falra tudok mászni mikor valaki azzal jön,hogy csak nálunk van ilyen hosszu gyed meg gyes.De azt nem veszik figyelembe,hogy külföldön minden más.Ott a munkáltató 3hónapra engedi el a kismamát,de ezek után biztositja neki azt,hogy hazamenjen szoptatni,vagy a munkahelyen kialakitott bölcsöde ahol vigyáznak a babára.Itt nem megoldható.Sőt még bölcsödébe sem tudod adni.Tehát senki se hasonlitsa Magyarországot,más országhoz.
A cikken már nem lepődőm meg.Szemét világot élünk.A szuper bruttositás nálam már kiverte a biztositékot.Mikor azt hiszem már nem tudnak több bört lehuzni rólunk,akkor is előjönnek valamivel.Láss csodát most is sikerült.Hihetetlenek.
13:15
Külföldön ha elmész szülni, az apuka fizetéséből simán meg tudnak élni úgy, hogy anyuka élete végéig otthon lehet a gyerekeivel, később az unokáival!!! Ez Magyarországon nincs, ezért kell már sokaknak a fél éves gyerekük mellől visszamenni dolgozni, és akkor el vagyunk kényeztetve mi? És még a GYEST is sajnálod ezektől a családoktól?
De ha már adják, azért te is felveszed, igaz? Akkor meg miért kell szapulni a rendszert!!!
Tök jó, hogy mindig megkapjuk, a más országokban ez nincs az nincs, így megy úgy megy.
Hol a fenében érdekel, hogy egy angol anyukának milye van milye nincs.
SAjnos ezen az oldalon 98%ban Mo-n szenvedő anyák családok vannak.
Nem olyan régen beszélgettem egy roma anyukával, aki szó szerint kiröhögött. Két gyerek után, a kicsivel gyesen van, egy órát nem dolgozott életében, havonta 130.000FT keres. És ez mellé teljesen ingyenes a bölcsi az ovi neki, majd a suli. Lakhatási támogatást, gáz meg anyám kínja tudja még mit kap. A férje szintén, egész nap a gyrososnál beszélget meg zabál, nincs munkája, és mégis havi 100at hazavisz.
A párom diplomával napi12óra munka után örül ha 120at megkeres... Nekünk nem lesz ingyenes a bölcsi, nem lesz étkeztetési támogatás, max ha 6gyerekem lesz, talán, de akkor is találnának valamit amiért nem, erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!