Mit szóltok ehez?

Figyelt kérdés

Szóval,hosszú lessz kicsit.

Anno 21 évesen összejöttem egy 31 éves nővel .Szép volt,jó volt óriási szerelem.Igen csakhogy megcsalt, szakítottunk.1 hét múlva jött,hogy terhes tőlem,elakarja vetetni stb.

Mondtam neki,hogy ne vetesse el ,szülje meg aztán majd én felnevelem,nem kérek semmi pénzt tőle,semmi követelésem nem lessz felé.

Végülis megtartotta ésmeg is szülte.Én hoztam haza a kórházból a gyereket.Átmentem levelezőire az egyetemen,elkezdtem többet dolgozni ,hogy mindene meglegyen.Nem is kereset minket,vagyis a gyerekét.

Ez mind 3 éve volt.Azóta lediplomáztam és már 3 éves nagy lányom van.Nagyon jól megvagyunk ,imádom őt.Életem eddig legjobb döntése volt,hogy azt kértem,hogy tartsa meg és ,hogy felnevelem őt.

És itt jön a csavar.Kb 1 hete újra feltünt a szinen a hölgy.Szeretné látni a gyerekét és sírva jött azzal,hogy mennyire szereti a gyerekét és engem is.Velünk akar lenni stb.

Mondanom sem kell ,majdnem megfejeltem a falat.Mondtam neki,hogy a gyereket láthatja,feltéve persze ,hogy a gyerek is szeretne vele találkozni.De kettőnk közt semmi sem lessz soha többet és a gyerekkel is csak ennyi ,hogy néha eljöhet megnézni.

Most hogy kiélte magát már imád mindkettőnket.De kérdem én ,hol volt mikor pelenkázni kellett a gyereket,én keltem fel hozzá minden este minimum 5-ször megetetni,én dolgoztam azért hogy mindene meglegyen.

És most ide dobja magát,sír-rí hogy velünk akar lenni.Ti mit szóltok ehez.

Annyira jó ezt ki írni magamból,hosszúságért elnézést.Nem tudom igazából ,hogy melyik kategóriába kellene írni,egy másikban is feltettem már a kérdést.

24/F

2015. szept. 1. 17:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

18-as

Nekem 2 diplomám van (Közgazdász,Építőmérnök)a helyesírásom mégis egy kalap sz.r.Szerintem ennyiből nem lehet leszűrni,hogy kinek van és kinek nincs diplomája.

Ha magyar tanárnak vagy nyelvésznek tanulsz akkor ok,mert ez lesz a munkád de egy pl.műszaki karon nem azt fogják szem előtt tartani,hogy te hogy írod a lesz szót.És azért valljuk be ez így jó is.Ha ez számitana akkor el hiheted ,hogy nem sok diplomás lenne a világon.

De nem értem egyébként,hogy mire jó ez a kötekedés......

2015. szept. 2. 09:16
 22/22 anonim ***** válasza:

Sosem értettem az ilyen embereket mint a 18-as.

Adott egy ember,aki leírja életének egy történetét ami azért elég komoly dologról szól.

Véleményünkre,javaslatunkra kiváncsi.

Jó pár ember normális válaszokat,javaslatokat ír.De ahogy lenni szokás megjelenik egy tapló arc(jelen esetben egy 50 éves kivénhedt háziasszony,akit a kölykei már kikészítettek és akihez a férje már bottal sem nyúl )aki teljesen értelmetlen dolgokba köt bele.Könyörgöm,olvass már el pár kérdést és választ ezen az oldalon,biztos mind hibátlan.A helyesírásról megmondja ,hogy a kérdezőnek tuti nincs diplomája és hogy nem igaz ez a történet...Én sok országban jártam már és sok nemzetiségü embert ismerek,de még egy ilyen sz arrágó és kötekedős nemzet mint a magyar nincs.

Kedves válaszoló!!! Neked ha van,ha nincs diplomád az értelmi szinted egy poháréval vetekszik....

Felb...nak az ilyen idióták.

Hogy a kérdezőnek is reagáljak.

Én nem engedném még,hogy lássa a gyereket,csak majd ha nagyobb lesz.

Minden jót.

37/F

2015. szept. 2. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!