Mit szóltok ehez az inyhez? KÉP
Figyelt kérdés
Még egy fogacskánk sincsen 10hónaposak vagyunk ,felül nagyon durva az iny ,ez már fogzásnak néz ki? Tapasztalatlan vagyok első baba anyukája,már hónapok óta várjuk a fogacskát de még nem bujt ki ! Válaszokat előre is köszönöm [link] 2015. jún. 3. 10:26
4/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó LINK a Jó
2015. jún. 3. 10:31
6/9 anonim válasza:
Ha felnőttként nem nőtt ki egy fogad sem, érdemes fogszakorvost felkeresni.
10 hónaposnál viszont még teljesen normális, az is gyakori, hogy még egy évesen se jelentkezik fog.
7/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy fogzik, de hogy ebből mikor lesz fog, azt nem tudom. Még nem reped az ínye, szóval még lehet több idő is, de lehet pár nap is. Nálunk onnantól, hogy elkezdett kirepedni az ínye, volt 2-3 nap, amíg kibújt a foga.
8/9 anonim válasza:
Ó eléggé látszanak a fogak! Kibújnak majd azok :)
9/9 anonim válasza:
Én az ilyen képeknél mindig ámulok, hogy hogy csináljátok :O, amikor az én babámnak jön a foga azt alig bírom elérni, hogy valahogy egy pillanatra belenézzek a szájába valami trükkel, ordít, rúgkapál ha csak hozzáérek, hogy még fényképet is készítsek.... :D
Szerintem nemsokára ki fog jönni a fogacska már tényleg nagyon látszanak :), ez már tuti hogy fogzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!