Hát el vagyok képedve teljsesen lezsibbadtam!!
Ma beszéltem pont a főnökasszonyommal ,és ő azt mondta ha ma szülne a kötelető oltásokat sem engedné beadatni!!Vállalná hogy megbüntessék!!
Sírnom kell ha arra gondolok hogy kinyirják a gyerekeinket!
Lassu népirtás ez!!!!!!!
Hát most elbőgtem magam!Mi lesz igy???üdv egy 4,5 éves ,és egy 6 hónapos gyerkőc anyukája
Jaj ne már...
Én végeztem orvosit, de nem ilyen téren helyezkedtem el, ha ez jelent bármit így arc nélkül neten, tehát nem vagyok elfogult, sőt, nem adatunk be fű-fa ellen oltást a lányunknak, de a kötelező oltásokat mindenképp, sőt, ha fizetni kellene értük sokat, akkor is beadatnám. Aki ezekre a hírekre fogékony, általában imád összeesküvés elméletekben gondolkozni, mert akkor érzi, hogy ő bizony a dolgok mögé lát.
Az oltásoknál egyébként sokkal nagyobb biznisz a homeopátia pl. - ott még csak hatóanyag sem kell, és bármikor el tudják adni a cukros vizet ilyen-olyan formában kőkemény pénzért (a 20 millió dolláros kacsa, ugyebár). Erről is lehetne cikkezni, csak nem szokás, mert aki kicsit épelméjű, legyint egyet az ilyesmire.
A laikusság, és a kritika nélküli elfogadás ezen az oldalon szomorú tendencia - anno olvastam azt is, hogy egy kismamának köhögésre csak lándzsás útifű szirupot javasolt egy kedves válaszoló, és amikor a nő írta, hogy az orvosa tanácsára ACC-t szed, azt mondta neki, hogy akkor beteg lesz a gyermeke. (Értsd: lándzsás útifű hatóanyag = Acc hatóanyag, csak az ACC-ben pontos koncentrációban van az, ami a szirupban csak így-úgy.)
Nagyim azért örül, hogy nekem már nem kell azon gondolkoznom, hogy a kislányom vajon összeszedi-e a járványos gyermekbénulást. És ez nem azért van, mert már nincs ilyen betegség - csak Ukrajnáig kell elmenni, hogy szerencsétlen sorsú gyereket lásson az ember- hanem azért, mert át van oltva a lakosság.
És a gyermekét nálunk oltással megelőzhető betegség kapcsán elvesztő ukrán, afrikai, orosz édesanyát is megkérdezném, hogy vajon ő is ágált volna-e az ilyesmi ellen, vagy sem?
Paranoid téveszméket régóta intézményesítenek, lehet hinni is benne, és üldözni a gyógyszergyárakat meg az orvostársadalmat, csak felesleges. Másrészt meg aki nem akar, az ne oltasson akkor, csak ne csodálkozzon, ha ennek nem a pénzbüntetés lesz a legnagyobb következménye.
Maximálisan egyetértek az utolsó válaszadóval.
Mindenben.
A cikk hiteltelen. Láttál már tudományos cikket?
Egy tudományos cikk nem ilyen.
Ilyet akár én is írhatnák, vagy bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!