1 éves oltással kapcsolatos kérdés?
Szia!
Mi most ugyan így vagyunk! Március 24. volt 1 éves a babám.
Holnap kellett volna oltást kapnia a babámnak, de kedd óta meg van fázva és jóvő szerdára halasztottuk, ha minden rendbe lessz addig!
Nem baj a csúszás!!
Szia!
Ez nem a kérdéshez tartozik, de az én babám is 19-én volt 1 éves :))) Mi most Prevenált, másodikat és Neis Vacc 3.-at kaptuk meg egyszerre. Szerintem nem lesz semmi baj, ha később kapja meg, most az a fontos, hogy meggyógyuljon! Jobbulást neki!
Az én kislányom is egy éves, és nem kapott oltást! Majd a 15 hóst fogja megkapni.
Milyen oltás kell egy évesen?
Nem kell csak adható! Természetesen fizetni kell érte sajnos nem keveset! Olyan, mint a Rotarix (rota vírus) közel 40.000 forint.
A gyerekorvos elmondja, hogy milyen lehetőségek vannak oltás szempontjából és Te dönthetsz, hogy megveszed és be adatod vagy sem!
ez a gennyes agyhártyagyulladásra van, nem kötelező persze, de én szeretném beadatni neki
köszönöm a segítségetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!