Milyen okbol nem akarhat valaki gyereket? Tenyleg fontosabb a karrier es a kenyelmes elet? Mit szoltok ehez?
Először legyen meg minden és hitelmentesen.
aztán jöhet a baba.
Én 33 évesen szültem. pátom 37. most jön a második baba.
a leírás nekem ("nem megy az utcara ugy hogy nem csinalta meg a hajat, nem sminkelt, nincs rendesen feloltozve, nem kavezott meg. Mondta,hogy neha ledobben az anyukakon milyen rondan mennek ki az utcara es igy latja oke a parjuk es ez hh nem ciki nekik. ")úgy tűnik, hogy eleve önmagát nem fogadja el az illető, hanem álarcot visel, aki álmosan, reggeli kócos fejjel a párja előtt sem merne mutatkozni, mert nem bízik abban sem, hogy nem hagyná el.
ilyen lelkivilágal nem is lehet gyereket vállalni, egyebekről nem is beszélve, mi van ha hasmenése van??úristen tudná a párja..
ha önmagára a kérdésre is válaszoljak, én csak akkor nem akartam gyereket, amikor olyan párom volt(külsőleg nem tetszett, de belsőleg mindent tökéletes)akitől féltem, hogy ráütne a gyerekünk, gyerekeink, de amúgy alapból már 17 évesen belém volt kódolva hogy babát szeretnék, ha lesz igazi komoly kapcsolatom.
nem értem a lepontozást!
egy önmagát elfogadó nő smink nélkül is, akár melegítőben is lehet szép és ettől nem igénytelen
aki külsőségek miatt nem szül, annak bajok vannak a fejében..
Szerintem mindenki élje úgy az életét, ami őt boldoggá teszi.
Ha neki a külsőségek, az utazás, a kényelmes élet a fontos, miért áldozza be egy olyanért, amit nem tudna értékelni? El kellene fogadni, hogy nem mindenki való anyának. Ettől nem lesz rosszabb vagy kevesebb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!