Milyen könnyű, praktikus, kényelmes babakocsit ajánlanátok?
nekem ilyen van,ahogy látom nagyon hasonlít az első válaszolóéhoz, ha jól látom...
az a bajom vele, hogy nem gumikerekű, nem rugózik,látom az utcán a többiekét, hogy olyan "ringós"és nem téliesíthető
(de van másik babakocsi is, de az monstrum, de lehet télre beüzemelem)
de nekem az volt a fontos hogy könnyű legyen, és alig találtam olyat, mert én cipelem emeletre
*-es vagyok
és nem fordítható át a tolókarja
és kicsi a "bevásárló kosár" része alul
először a szempontokat kellene tudni kérdező, hogy mi fontos neked, mert nekem a súlya miatt nagyon is megfelel
Én nem szerettem a mi babakocsinkat, de az egyik barátnőm ABC Design 3tec-et vett. Nekem nagyon tetszik! Bármilyen úton elmegy, hihetetlenül jó a sportkocsirésze, főleg a lábtartós megoldás kényelmes. Tolni is nagyon könnyű, a ssportülés mindkét irányba tehető.
Bevallom nem értek a babakocsikhoz, ezért kérdezem, mert azt se tudom hol induljak neki. Megzavar ez a bőség :)
Csak néha látom, ahogy anyukák mennek az utcán a nehéz babakocsikkal, amikkel alig bírnak fordulni és egyenlőre csak annyi fogalmazódott meg bennem, hogy nekem könnyű, kényelmes babakocsi kell. Amúgy azt se tudom mit érdemes nézni babakocsiknál.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nekem peg perego pliko switch- em volt. 2 gyereket szolgált ki. Téli babák voltak. A mózeskosár, a sportülés, az autósülés is szuper. Mindegyik rácsarlakoztatható a vázra, mindkét irányból. Esernyőre csukható sportüléssel együtt. Könnyű, picika kerekei, bolygósíthatók.
Szóval, nem gondolkodnék, ha még kellene babakocsi, ez tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!