Mit szóltok ehez?
Szóval,hosszú lessz kicsit.
Anno 21 évesen összejöttem egy 31 éves nővel .Szép volt,jó volt óriási szerelem.Igen csakhogy megcsalt, szakítottunk.1 hét múlva jött,hogy terhes tőlem,elakarja vetetni stb.
Mondtam neki,hogy ne vetesse el ,szülje meg aztán majd én felnevelem,nem kérek semmi pénzt tőle,semmi követelésem nem lessz felé.
Végülis megtartotta ésmeg is szülte.Én hoztam haza a kórházból a gyereket.Átmentem levelezőire az egyetemen,elkezdtem többet dolgozni ,hogy mindene meglegyen.Nem is kereset minket,vagyis a gyerekét.
Ez mind 3 éve volt.Azóta lediplomáztam és már 3 éves nagy lányom van.Nagyon jól megvagyunk ,imádom őt.Életem eddig legjobb döntése volt,hogy azt kértem,hogy tartsa meg és ,hogy felnevelem őt.
És itt jön a csavar.Kb 1 hete újra feltünt a szinen a hölgy.Szeretné látni a gyerekét és sírva jött azzal,hogy mennyire szereti a gyerekét és engem is.Velünk akar lenni stb.
Mondanom sem kell ,majdnem megfejeltem a falat.Mondtam neki,hogy a gyereket láthatja,feltéve persze ,hogy a gyerek is szeretne vele találkozni.De kettőnk közt semmi sem lessz soha többet és a gyerekkel is csak ennyi ,hogy néha eljöhet megnézni.
Most hogy kiélte magát már imád mindkettőnket.De kérdem én ,hol volt mikor pelenkázni kellett a gyereket,én keltem fel hozzá minden este minimum 5-ször megetetni,én dolgoztam azért hogy mindene meglegyen.
És most ide dobja magát,sír-rí hogy velünk akar lenni.Ti mit szóltok ehez.
Annyira jó ezt ki írni magamból,hosszúságért elnézést.Nem tudom igazából ,hogy melyik kategóriába kellene írni,egy másikban is feltettem már a kérdést.
24/F
Figyelj,a gyerektől függ.Ha ő szeretne vele találkozni akkor eljöhet egy fél óra-órára.
De eddig nem igazán van oda a gyerek az ötletért.Azt mondja nem kiváncsi az anyjára,én meg ezt nem fogom eröltetni.
Egyértelmű,hogy nem adnám oda neki.
De nem is menne oda hozzá vagy ha mégis akkor valamit nagyon elrontottam.
Nagyon remélem,hogy nem fog ez bekövetkezni.
Erre a nőre egy cserepes virágot nem bíznék,hát még egy gyereket....
Hát nem tudom.....lehet,hogy így csinálom majd akkor.Összevagyok zavarodva teljesen.
Most délután is jött ide,hogy el viszi gyereket fagyizni.Megmondtam neki,hogy max ha ide hozza a fagyit akkor lessz közös fagyizás,mert innen nem viszi sehova.
De a gyerek ezt is lelőtte :)
Elkezdett ott neki jó pofizni,hogy "jössz anyával fagyizni" meg ilyenekkel.A gyerek erre annyit mondott "az anyukák szejetik a gyereküket,te engem nem szejetsz,szilvi fagyizzál mással"
(Szilvinek hívják a nőt)
De ezt úgy mondta neki,hogy majdnem röhögő görcsöt kaptam. :))) A minta anyanak meg ráfagyott a mosoly az arcára :)))
Igaz miután elment,rá 10 percre jött oda hozzám ,hogy "apa ,elmegyünk fagyizni?"
És el kellett vinni :)))
Számomra egy EGYETEMET VÉGZETT,DIPLOMÁS EMBER, nem ír olyat,hogy lessz(LESZ),végülis(VÉGÜL IS)elakarja(EL AKARJA),kereset(KERESETT)ehez-többször,következetesen-(EHHEZ)...
ÉN kicsit sem sajnállak,mert itt valami sántít.Aki diplomás,egyetemet,főiskolát végzett ember,nem ejt ilyen ALAP nyelvtani hibákat.Ez a vicc kategória,ne haragudj!Biztos van valami valóság alapja,de ez így,ebben a formában mese habbal....3 gyerekes anyuka vagyok(MAJD 2x annyi,mint TE),remélem a gyerekeim soha nem találkoznak, vagy hisznek ilyen Andersen féle embernek.
Hogy melyik kategória?A FANTÁZIA,MESEMONDÁS...
Bocsánat a helyesírásért,nem tudtam ,hogy nyelvészprofesszorok ellenörzik itt az embereket.
Ja,tuti nincs diplomám...gyorsan írtam,és úgy voltam vele ,hogy ez az oldal azért nem egy diploma dolgozat ahol nem lehet helyesírási hibád.De rendben nincs diplomám....
Egyébként ha ezen múlna ,hogy kinek van és kinek nincs diplomája......az egyetemi tanáraim fele akkor biztos libáért ül ott.
Ha pedig azt gondolod mese...rendben ,nem igazán érdekel.Erre annyit írok,hogy csak annyit szenvedj az életben és csak annyi gondod legyen mint nekem.
Szegény gyerekeidet pedig sajnálom,hogy ilyen "értelmes" anyukájuk van...remélhetőleg az édesapjuk többet foglalkozik velük mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!