Miért hiszik azt a nők, hogy a vitaminoktól teherbeesnek?

De, van az a szint, amikor màr orvos-gyógyszer meg rèszletes kivizsgálàs kell. Meg van amikor bőven elèg ilyenekkel próbàlkozni. Nagyon ritkàn tud valaki a vitaminokkal àrtani magànak. Te gondolod, hogy ez így nem jó, sokan meg tapasztalatból tudjàk, hogy ezek bizony hasznàlnak.
Vagy van olyan, amikor elèg ovu tesztet hasznàlni, mert egyàltalàn nem közèpidőben szokàs nèmelyeknek ovulàlni. Vagy pont azt a 3 napot sikerül nèlküle kihagyni, amikor a legnagyobb esèly lenne összehozni a babàt.

Kérdező, sajnos sarkítasz és általánosítasz. Belinkeltél egy nyomorult kérdést és ez alapján gondolsz mindenkit hülyének.
"Miért hiszik azt a nők, hogy a vitaminoktól teherbeesnek?"
Ez a kérdésed szó szerint, és ez sarkítás, de nyugodtan pontozd le ezt is, mert nem értek veled egyet. :)
Semmi empátiád nincs.

22: "A kérdező kommentje:
Sajnos nem ő az egyetlen. Rendszeresen olvasom az ilyen kérdéseket. Persze, énis javasoltam neki a vitamint, de fel lehetne fogni hogy nem fog könnyebben teherbeesni. Max az orvos tud segíteni, vagy ő sem. Szerintem ha a nők türelmesebbek lennének, összejönne a baba.
"

Frankón egy kérdésből vontál le egy általános következtetést?
Egyébként abban az értelemben nem tévhit, hogy egy megfelelő arányú vitaminkészítményrendszeres szedése elősegíti a szervezet normális működését, ami fontos a teherbeeséshez és egy egészséges baba problémamentes kihordásához. De apa nélkül ez sem lesz elegendő.

Kérdező, ha felfogtad volna, jó lenne, de sajnos nem ment. Olvastam az első válaszod is, az sem állja meg a helyét, hiába idézed újra. :)
Az általad belinkelt kérdésben SEM volt ez a jellemző a kérdezőre. Pont te nem értetted meg amit írt, csak szétoffoltad a kérdését, mert szerinted nem kell szedni és inni semmit. Nem az a kérdés, hogy neked ment-e a teherbeesés, hanem az, hogy mit ajánlanának neki, ha semmit, akkor nem kell válaszolni, és nem kell felhúznod magad. Aztán meg kiírni egy másik kérdést, hogy így próbálj megerősítést szerezni. Na, ez a szánalmas leginkább. Hidd el, senkit nem érdekel, hogy mennyire szuper vagy.
Ritka egy kötekedős troll vagy egyébként. Nem mindenki olyan szerencsés, mint te, és akinek nem megy, igyekszik sokmindent megpróbálni. Ha em bírod felfogni, hogy nem vagyunk egyformák, az a te szegénységi bizonyítványod, nem a kérdést feltevőé. Látom, sikerült újra regisztrálni :)

Ja, a legfontosabb:
Mivel csak figyelmet és megerősítést szeretnél, nem érdemled meg, hogy újra reagáljanak rád. Rosszindulatú ember vagy, mások nyomorúságán csámcsogsz.
Ne pazarold az energiádat ezért újabb kommentekre, legalábbis nekem ne írj, nem lesz több válasz. :)

És te azt hol látod? Most nem azért, nem védeni akarok senkit, de a két komment között pár perc van, az utolsóban írta a válaszoló, hogy nem ír többet. Mi a gondod akkor? Hol látod, hogy azóta írt? Még igazad is lehetne, ha az elsőben írta volna, de így nincs. Még az se biztos, hogy ugyanaz a válaszoló, bár valószínű.
Én komolyan nem értem, hogy egyesek milyen nem létező dolgokba is képesek belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!