Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk, tényleg...

Babát szeretnénk, tényleg könnyebben teherbe lehet esni vitaminoktól?

Figyelt kérdés
Kicsit elbizonytalanodtam itt olvasva az üzeneteket mindenki mást ír valaki a magnéziumra valaki a d vitaminra valaki a folsavra,valaki teljes vitamin bombára mint a gravida,elevitre esküszik hogy segített neki valahogy már elvesztem ebbe a sokaságba!
2015. jan. 30. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Én semmit nem szedtem, elsőre összejött a baba, barátnőm szedett terhesvitamint, neki 1 év után jött össze, és 10 hetesen elvetélt...

Ez inkább alkatfüggő, mint vitaminfüggő.

Nem akarlak lebeszélni, mert biztos jót tesz, de ne ettől várd a teherbeesést...

2015. jan. 30. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Vitamintól nem leszel könnyebben terhes, csak feltöltöd a szervezeted a szükséges vitaminokkal.

Teákkal hamarabb teherbe eshetsz.

Főleg ha nem tudod mikor van peteérésed.

Ovu után palástfű tea... :) sokaknak segített már.

2015. jan. 30. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A teherbeesést nem fogja segíteni önmagában a vitamin, csak esetleg felkészíti a szervezeted a szükséges vitamintöbbletre, ami majd a terhesség alatt kell.

Én folsavat szedtem, mert a dokim azt mondta anno, hogy ez fontos a sejtek osztódása szempontjából. De nem ez segít teherbe esni, hanem ha teherbe esel, segít a baba egészséges fejlődésében.

2015. jan. 30. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak olyan problémák, amikre mondjuk bőven elég a gyógyszer helyett vitamint szedni. Pl. ha valakinél vékony a mnyh., azon az E vitamin tud segíteni. A D vitamin általános immunerősítő, a Folsav jól jön már akkor is, ha a baba mégcsak tervben van, a legnagyobb szükség az első 12 hétben van rá, mire megtudod hogy terhes vagy, eltelik 5-6 hét. A vitaminok feltöltik a szervezetet, nemcsak terhesség tervezésekor, hanem amúgy is nem árt szedni. 6 féle vitamint szedek, pedig nem tervezek (most) babát, viszont nem is dőlök ki hetekre a munkahelyemről, másokkal ellentétben. A gyerekem sem, pedig most kezdte az ovit.
2015. jan. 30. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek nem segítenek teherbe esni.
2015. jan. 30. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!