Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg igaz az, hogy akinek...

Tényleg igaz az, hogy akinek erősen vérzős, görcsölős menstruációja van és szélesebb csípője az könnyebben esik teherbe?

Figyelt kérdés
Ma hallottam, és kíváncsi vagyok tényleg igaz-e.
2014. szept. 7. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi összefüggés a 3 dolog közt.
2014. szept. 7. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Nálam stimmel minden.
2014. szept. 7. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez nem jött be. Semmi összefüggés
2014. szept. 7. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, tényleg nincs ilyesmi összefüggés. Én olyasmit hallottam inkább, hogy akinek szélesebb a csípője, annak könnyebb kihordani és sokszor megszülni is egy babát, mint egy aprócska nőnek. Egy nagyon vékony termetű ismerősömnek az orvosok tanácsolták is szülés után, hogy több babát inkább ne vállaljon be, mert veszélyes rá nézve.
2014. szept. 7. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam, hogy nincs összefüggés, vagy csak ritkán, mint az egyik válaszolónál :) Köszönöm az értelmes válaszokat :)
2014. szept. 7. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek görcseim, csak a derekam fáj menzeszkor, kb 2-3 napos, közepes vérzés.

Keskeny csípőm van.

Ahogy terveztük, elsőre összejött a fiunk.

Ennyit az összefüggésekről...

2014. szept. 7. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Bár az én példám igazolná, nem hiszem, hogy van bármi összefüggés.

Mindkétszer elsőre összejöttek a babák, széles csípőm van és minden második hónapban nagyon görcsölök.

2014. szept. 8. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!