Kisfiút akarok! Milyen módszerek vannak, amiktől könnyebben lehet fiam?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 10:24
1/12 anonim válasza:
semmi, ezt majd a természet eldönti.
2/12 anonim válasza:
Csak 50%ban biztos módszerek léteznek.
3/12 anonim válasza:
Addig szülsz amíg fiú nem sikerül :D
4/12 anonim válasza:
ÖRökbefogadsz egy kisfiút. Ez 100%-os módszer.
6/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez nem válogatás kérdése. Tudod hány nő mit nem adna azért, hogy gyereke legyen? Az ilyen meg se érdemli, hogy gyereke szülessen. Ha lányod lesz akkor nem kell? Te egyáltalán ne vállalj gyereket, inkább vegyél egy kutyát, mert akkor válogathatsz fajtát, nemet, méretet...
7/12 anonim válasza:
érdemes a tüszőrepedés napján "akcióba lépni"
valamint nem ártanak nehéz ételek abban az időben
(tésztás, húsos kajákkal feltankolni)
illetve a hüvely hogy inkább épp lúgos, vagy savas, azt pont elfelejtettem, hogy melyik jobb, de asszem az y kromoszómásak lassabbak, így a lúgos környezet előnyükre válik, de lehet tévedek
amúgy Dr Czeizel Endre után szabadon
8/12 anonim válasza:
hüvelylúgosítani kell(demeggondoltan, mert az egyensúlyt meg nemigen kellene felborítani szerintem...)
"Az Y-kromoszómás spermiumok csak lúgos közegben életképesek hosszabb távon, savas közegben két napon belül elpusztulnak."
ha esetleg várniuk kellene a tüszőrepedésre
9/12 anonim válasza:
Én is fiút szerettem volna, de nagyon! Helyette van két kislányom és azt érzem, hogy én vagyok a világon a legboldogabb, mert csodásak! Nem a neme számít! :)
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!