Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a nők, hogy...

Miért hiszik azt a nők, hogy a vitaminoktól teherbeesnek?

Figyelt kérdés
Ez akkora tévhit. Néhány hónap után már itt remegnek hogy nem jön össze a baba. Miért?
2015. aug. 28. 17:37
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
2015. aug. 28. 17:38
 2/30 anonim ***** válasza:
73%
azért mert egy valaki feltett egy tudatlan kérdést, azért még nem hinném, hogy általánosítani kell :) a nők nagy része tisztában van vele, hogy a vitamin célja az immunrendszer erősítése, és nem segíti a megtermékenyülést, maximum abban segíthet, hogy a baba egy minél egészségesebb szervezetnek foganjon, és így valamivel kevesebb esély legyen a vetélésre. Pl aki vitamint szed, kevesebb eséllyel szed össze egy torokgyulladást, azzal egy három napos 40 fokos lázat, ami bizony eredményezhet vetélést...ettől eltekintve szeretném hinni, hogy nem egy kérdés alapján kell megítélni a teherbeesésre várakozó nők felkészültségét :)
2015. aug. 28. 17:44
 3/30 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ő az egyetlen. Rendszeresen olvasom az ilyen kérdéseket. Persze, énis javasoltam neki a vitamint, de fel lehetne fogni hogy nem fog könnyebben teherbeesni. Max az orvos tud segíteni, vagy ő sem. Szerintem ha a nők türelmesebbek lennének, összejönne a baba.
2015. aug. 28. 17:46
 4/30 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sarkítasz, nem kéne. A legtöbb ember tisztában van vele, hogy működnek a dolgok. A pedig nem tévhit, hogy ha egészséges egy szervezet, akkor jobban működik. Ezért szednek vitaminokat a legtöbben.
2015. aug. 28. 18:08
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy sarkítok, mert ajánlottam neki vitamint (femibion) és azért is pattogott a kis drága. Tehát egyértelműen nem magzatvédőre gondolt.
2015. aug. 28. 18:26
 6/30 anonim ***** válasza:
89%

Én nem értem miért kellett ennyire annak a 64%osnak széttrollkodni a kérdést.

Egy nő két dologért képes bármire:hogy legyen gyereke és hogy ne legyen gyereke.

Végignéztem ahogy nagynéném négy évet küzd a gyerekért.

Átment pár gyászstádiumon, a végén már ott tartott, hogyha valami sámán azt mondja egyen tehénlepényt, evőkanállal a kezében járta volna a legelőt (idéztem!).

Azóta már összejött két unokatesó is :)

Próbáld megérteni az ilyen nőket, nem leszólni és kiröhögni. Az empátia, bár nem divat, elég jó dolog!

2015. aug. 28. 18:38
 7/30 A kérdező kommentje:
Semmi rosszat nem írtam, csak azt hogy ne görcsöljön rá és szexeljen. Biztos rossz tanács. Énis vártam 3 évet gyerekre, de nem csináltam ezt mint a mai nők. Sajnos nem értem mire jó ez.
2015. aug. 28. 19:02
 8/30 anonim ***** válasza:

Ne görcsöljön rà: tehât le kell tojni ha esetleg vitaminhiànya van, vagy valami egyèb problèmàja, majd jön az a baba, ha lelkileg kèszen àllnak rà, ugye?

Jó volt 3 èvet vârnotok a picire? Akkor màstól mièrt vàrod el, hogy ölbe tett kèzzel vàrja a jószerencsèt? Nem, a gyógyszerek ès teàk nem csodaszerek, de igenis tudnak segíteni. Ha nem àrt vele magànak, mièrt ne próbàlkozzon ezzel is?

Vitamint meg amúgy is ërdemes lenne szedni. Mindenkinek, mert többnyire gyàszos a vitaminbevitelünk.

2015. aug. 28. 19:25
 9/30 anonim ***** válasza:
* vitaminok ès teàk, bocs.
2015. aug. 28. 19:27
 10/30 A kérdező kommentje:

" ajánlottam neki vitamint (femibion) és azért is pattogott a kis drága. Tehát egyértelműen nem magzatvédőre gondolt.

"

Nem magzatvédő vitaminra gondolt. Sikerül ezt a 2 sort elolvasnod? :D

Jó volt-e várni 3 évet? Hát figyelj, szerencsére nem vagyok türelmetlen némber, tehát nem úgy álltunk neki, hogy "mostazonnalkellgyerek" . És szerintem ez lenne a lényeg, hogy ugyanmár ne GYK-n hisztizzünk, mert 3 hónap alatt nem jött össze a baba.

2015. aug. 28. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!