Miért hiszik azt a nők, hogy a vitaminoktól teherbeesnek?

Én nem értem miért kellett ennyire annak a 64%osnak széttrollkodni a kérdést.
Egy nő két dologért képes bármire:hogy legyen gyereke és hogy ne legyen gyereke.
Végignéztem ahogy nagynéném négy évet küzd a gyerekért.
Átment pár gyászstádiumon, a végén már ott tartott, hogyha valami sámán azt mondja egyen tehénlepényt, evőkanállal a kezében járta volna a legelőt (idéztem!).
Azóta már összejött két unokatesó is :)
Próbáld megérteni az ilyen nőket, nem leszólni és kiröhögni. Az empátia, bár nem divat, elég jó dolog!

Ne görcsöljön rà: tehât le kell tojni ha esetleg vitaminhiànya van, vagy valami egyèb problèmàja, majd jön az a baba, ha lelkileg kèszen àllnak rà, ugye?
Jó volt 3 èvet vârnotok a picire? Akkor màstól mièrt vàrod el, hogy ölbe tett kèzzel vàrja a jószerencsèt? Nem, a gyógyszerek ès teàk nem csodaszerek, de igenis tudnak segíteni. Ha nem àrt vele magànak, mièrt ne próbàlkozzon ezzel is?
Vitamint meg amúgy is ërdemes lenne szedni. Mindenkinek, mert többnyire gyàszos a vitaminbevitelünk.
" ajánlottam neki vitamint (femibion) és azért is pattogott a kis drága. Tehát egyértelműen nem magzatvédőre gondolt.
"
Nem magzatvédő vitaminra gondolt. Sikerül ezt a 2 sort elolvasnod? :D
Jó volt-e várni 3 évet? Hát figyelj, szerencsére nem vagyok türelmetlen némber, tehát nem úgy álltunk neki, hogy "mostazonnalkellgyerek" . És szerintem ez lenne a lényeg, hogy ugyanmár ne GYK-n hisztizzünk, mert 3 hónap alatt nem jött össze a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!