Miért hiszik azt a nők, hogy a vitaminoktól teherbeesnek?
Figyelt kérdés
Ez akkora tévhit. Néhány hónap után már itt remegnek hogy nem jön össze a baba. Miért?2015. aug. 28. 17:37
11/30 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy aki azt a nyamvadt 1 évet sem tudja kivárni, szerintem annak nem is való gyerek. Az orvosnál hogy fog várakozni órákat? 1 év az az idő, ami egészséges pároknál megadnak, hogy utána tessék orvoshoz fordulni. Ha valaki pár hónap után elkezd inni 32 féle teát és beszed 3 kiló "vitamint" akkor megintcsak nem fog teherbeesni , mert felborítja a ciklusát. Ergó magának ássa a vermet...
2015. aug. 28. 19:40
12/30 anonim 

válasza:

èn sem magzatvèdőtr gondoltam. Elmondjam, hànyfèlèt szedek terhesen, ès hânyat szedtem előtte? Tèged mièrt zavar, ha valakinek mostazonnalkellgyerek. Èn magamnak fèl èvet adtam, az orvosommal is úgy beszèltük meg, megnèz, ha fèl èvig nem jön a baba. Akar a fene akàr 1 èvet vàrni. (Aki akar, vàrjon, ha neki úgy jó) Felőlem te vàrhatsz, nem zavar ha màs vàr, èn nem ilyen vagyok. Nem vagyunk egyformàk, mièrt nem lehet ezt toleràlni? Ettől mèg egyikünkre sem lehet azt mondani, hogy te vagy az èn hozzààllàsom jó-e, te vagy a hülye vagy èn, vagy fordítva. Hadd sírjon ha fèl èv utàn nem jön (talàn csak megoldàst keres a VALÓS problèmàjàra, nem csak vàrja hogy majd megoldódik).
13/30 A kérdező kommentje:
Ugyanmár... nézd meg a stílusát. Azt kívánta nekem hogy vetéljek el. Akkor szerinted valós a probléma? 3 hónap után...
2015. aug. 28. 21:02
14/30 anonim 

válasza:

Ja ès a kb. 5 fèle vitaminnak (+multivitamin) meg a 2 fèle teànak köszönhetem, hogy a soha nem rendszeres ciklusom beàllt 32-33 napra, ès 2. hónapban terhes lettem. Szerintem való nekem gyerek, vàrok az orvosnàl ha kell (ugye èrzed hogy ez nem èpp helytàlló hasonlat), mert egyèbkènt halàl nyugis vagyok. De ha valamit meg kell oldani, javítani, akkor addig nem nyugszom, amíg az nem sikerül.
Nem lehet, hogy úgy èrzed, hogy ha neked 3 èvet kellett vârni, akkor màs mièrt nem tud (akar) legalàbb egyet? Őszintèn?
15/30 anonim 

válasza:

Nem olvastam el a kèrdèst, amit linkeltèl. Csak àltalànossàgban beszèlek.
Ilyet senkinek nem szabad kívànni.
16/30 anonim 

válasza:

Jaaaa hogy te vagy a 64%-os. azèrt megküzdöttèl, hogy kiakaszd a kèrdezőt.
Engem is bosszant ha valaki ennyire akadèkos, mint te.
17/30 A kérdező kommentje:
14! Nem érdekel ki meddig vár. DE ha válaszolok egy kérdésre, akkor igenis illeik megköszönni, nempedig elküldeni az anyámba.
2015. aug. 28. 21:16
18/30 A kérdező kommentje:
Válaszoltam a kérdésre, hogy NINCS teherbeejtő tea meg vitamin. Szerencsére...
2015. aug. 28. 21:17
19/30 anonim 

válasza:

Nem, igaz, terhes a hímivarsejttől lesz, ezt ő is tudja, nem hülye. Teherbeejtő tea meg vitamin nincs. De olyan van, ami segít, ha mellette szexelnek is. Sokaknak csak 1-1 fèle vitamin szintjèt kell rendbetenni (pl. D vagy az E vitamin a nyàlkahàrtyàt vastagítja, ès tadamm, meg tud tapadni a megtermèkenyített petesejt). Hadd ne soroljam màr tovàbb. Legyèl màr nyitottabb.
20/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, és szerinted ezt nem orvossal kéne megbeszélni? Én butaságnak tartom bármi ilyen szer elkezdését, orvosi javaslat nélkül, mert mint írtam, csak árthat magának, és ezzel időt veszt, még később fogan meg a baba.
2015. aug. 28. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!