Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesen lehet tetovâltatni?

Terhesen lehet tetovâltatni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, de a gyógyszerszedést lehetőleg mellőzni kell. Pl. a fájdalomcsillapítót és a gyulladásgátlót is....

Maga a korszerű tetoválótinta hipoallergén, élettanilag indifferens, babának nem árt, ahogy a gazdaszervezetnek se, nem úgy, mint a régi szép időkben, hogy hippi józsi megvette a rákkeltő azofestéket, és nyomta bele egy kezdetleges tűvel csöves jankóba.

Ennek ellenére a művelet okozta stressz, fokozott vérnyomás, illetve a fájdalom okozta esetleges méhösszehúzódások miatt én meggondolnám. Ha ügyes emebr minimál kényelmetlenséggel, profin csinálja, és az alany nem fél, nem stresszel, nyilván oké, ha ezek a feltételek nem adottak, akkor van némi kockázata.

2015. aug. 27. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:

hát ha már a hajfestésből is vita van...

a bőr alá nyomott festék szerintem már teljesen ki is zárja.

de ahhoz képest, hogy más meg végigdohányozza a terhességét, egy kis festék ide vagy oda már nem számmít.

2015. aug. 27. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Bekerül a véráramba.. mivel egy kicsit vérzik utána. Én kerülném.
2015. aug. 27. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

NEM!!!!

Szalon el sem vállal, aki elvállalna, ahhoz meg nem mennék...

Van 8 tetoválásom, nem csak a cosmoból tájékozódok :)

2015. aug. 27. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
(az is igaz, amit az első ír. De mivel gondolom neked még nincs, nem lehet tudni, hogy reagál a szervezeted a festékre, így nem szabad. Ha a 20. lenne ugyan ott, ugyan olyan festékkel, akkor még talán bevállalhatnád, de én úgy sem tenném)
2015. aug. 27. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Vagyis lehetni lehet, csak nem szabad, és nem is csinálják meg normális helyen, ha tudják (látszik), hogy terhes vagy.
2015. aug. 27. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy mindegy hanyadik tetkó. Ilyenkor nagyon nem ajánlott. A hormonális változások miatt se biztos, hogy úgy reagál a szervezet mint máskor. Azt hiszem akár ki is dobhatja a szervezet a festéket.
2015. aug. 28. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!