Van aki terhesen es szules utan se elt nemi eletet a parjaval? Bizott a parjaban hogy kibirha hogy nemcsalta meg?
A repedést nem értem. Én annyira repedtem, hogy utána altatásos műtétben kellett összerakni, a teljes hátsó hüvelyfal szétrepedt, kívül is varrtak rendesen.
Három hétig ülni se tudtam, gyakorlatilag hanyatt feküdtem és voltam, mint a befőtt.
A 6 hetes kontroll után viszont gond nélkül tudtunk nemi életet élni, nem okozott gondot.
A kérdésedre: ha jól választottál párt és az IQ szintje már feljebb van, mint egy csimpánznak, akkor neked kell ismerned, hogy mennyire megbízható ilyen téren. Erre ismeretlenül nem lehet választ adni, nem tudjuk, hogy milyen személyiségű a párod.
Mi is úgy voltunk,mint az előző válaszoló. Nem voltunk eltiltva,de közös döntéssel nem szexeltünk a terhességem alatt. Valahogy eltünt ennek az intimitása. Egyik pillanatba néztük ahogy mozog meg simogattuk a hasam a másikba meg szex. Ez valahogy nem fért össze a számunkra. Szülés után még 7 hónapig semmi nem volt köztünk valahogy óckodtunk mindketten tőle. A férjem oda se mert nyúlni.
Elkeztük fellendíteni a nemi életünket. Kis léptekben ugyan,de biztosan.
Biztos vagyok benne,hogy nem csalt meg.
Mostmár azért 1 éves a lányunk,úgyhogy alakulunk.
Ugyanúgy szeretjük egymást,mint amikor összejöttünk,csak most volt egy ilyen periódusa az életünknek.
De azért leszpod, vagy legalább kézzel kisegíted?!
Mert ha valamelyik (mindkettő) megvan, hidd el, nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!