Hova koltoznetek terhesen Mo. -on, ha barhova lehetne? Tobbi lent.
Babaprojekt van es ha osszejott hazakoltozunk Mo-ra Anglibol. (Ne mondjatok, hogy minek, mert hosszu lenne elmagyarazni es aki nem elt itt az nem is ertene meg.)
De hova? Ha mar a csalad ugy is megszokta, hogy nem vagyunk a kozelben?
Vagy igy is a csalad kozelebe koltoznete? Eddig az volt a terv, Veszprem megyeben, de mi lenne a jo dontes?
Persze a munkahely miatt fontos nagyon, hogy biztosan legyen.
Budapest es kornyeke kizarva!
Pedig én biztos Budapestre költöznék, valahova a budai hegyekbe, Sváb-hegy, Hűvösvölgy, Adyliget
Nem nekem való a vidéki élet
Esetleg egy nagyobb vidéki város, mondjuk Pécs (ott is a hegyre), vagy Szolnok, de akkor meg már jobb Buda
Veszprem megy nem esett ki sot. Csak mar nem vagyok benne biztos, hogy az a toketes valasztas. Bar munkahelyek szempontjabol elvileg ok.
Bpest tenyleg nem. En videki vagyok es valahogy nem jon be. Gyor- moson-sopron meg ok lehet, de nem tudom.
Az a baj, hogy nem ismerjuk a kornyeket. De az is szamit hogy pl nem akarunk ausztriaban dolgozni, mert angolul beszelunk nemetul nem.
Vannak szép vidéki várások, bár munkahely szempontjából nem a legjobbak sajnos.
Nagyatád, Szeged, Székesfehérvár.
Szentendre környéke.
Koszi az eddigi valaszokat! Ment a zold kez! Akkor vegul is nem gondolkodunk rosszul, ha Veszprem kozelebe koltozunk.
Koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!