Hova koltoznetek terhesen Mo. -on, ha barhova lehetne? Tobbi
lent.
Figyelt kérdés
Babaprojekt van es ha osszejott hazakoltozunk Mo-ra Anglibol. (Ne mondjatok, hogy minek, mert hosszu lenne elmagyarazni es aki nem elt itt az nem is ertene meg.)
De hova? Ha mar a csalad ugy is megszokta, hogy nem vagyunk a kozelben?
Vagy igy is a csalad kozelebe koltoznete? Eddig az volt a terv, Veszprem megyeben, de mi lenne a jo dontes?
Persze a munkahely miatt fontos nagyon, hogy biztosan legyen.
Velencei-tó környéke? 15 percnyire ott van Fehérvár, Veszprém sincs olyan messze, és Budapestre is be lehet onnan járni dolgozni, ha nagyon nincs máshol munka.
2015. jún. 4. 13:08
12/24 anonim válasza:
Hihi, minta én írtam volna ki a kérdést! Csak mi rosszabb helyzetben vagyunk, ugyanis a család vár és mi is ōket! Ez nem is gáz,csakhogy Borsod! :) Ejj szép az élet ott is azért, ha van munkád és boldog vagy!
De neked akkor Sopron és környékét javasolnâm.
2015. jún. 4. 13:22
13/24 anonim válasza:
Miert koltoztok vissza ?
Csak kivancsisagbol kerdezem.
En is Angliaban elek, jovo heten szulok, es eszembe sem jutna hazakoltozni.
2015. jún. 4. 14:17
14/24 anonim válasza:
Elozo vagyok.
En szegedi vagyok, szep varos, de munka nincs nagyon.
En is az orszag nyugati felet javaslom.
2015. jún. 4. 14:20
15/24 anonim válasza:
Mennyire zárod ki Budapest környékét? Például Dunakeszi?
Én elsősorban Pest megyét mondanám, de ha elzárkóztok ettől, akkor mindenképpen Magyarország nyugati oldala. Győr-Moson-Sopron megye főleg. Győrben például rengeteg a munka lehetőség. Ha nem is akartok átmenni a határon túlra, élvezhetitek a közeli határ előnyét.
Például magasabb bérek, több munkalehetőség.
2015. jún. 4. 14:24
16/24 A kérdező kommentje:
Eloszoris azert koltozunk, mert az elejetol kezdve csak hazra valora akartunk gyujteni. Sosem akartunk maradni. Valamint csaladnal lakunk es a kajat leszamitva nincs koltsegunk igy sokat tudtunk sporolni. Ha itt lakasba akarnank koltozni, akkor az osszes fizetese a ferjemnek az egyszobas studio lakasra menne es meg a felretett penzunket is tuti felelnenk. Otthon meg veszunk egy ketszinte kerte hazat hitel nelkul es elunk szepen. Utalom ablakasokat.teret akarok a cuccaimnak stb. Amugy igen a csalad var vissza es mi is hianyoljuk oket. Lehet nem is megyunk messzire toluk otthon. Csak szeretnem atgondolni hogy biztos ne banjam meg vp megyet. Koszi a valaszokat. :)
2015. jún. 4. 14:29
17/24 anonim válasza:
12-es vagyok, nem tudom h tōlem kérdezed-e vagy a kérdezõtõl?! De én leírhatom. Nem is terveztük alapból hosszútávra kint, csak míg összejön egy házra való. Nem mondom h nem fordult meg a fejünkben, hogy lehet hogy kint kellene maradni, de több minden szól nekünk ellene, mint mellette. Csak a pénz miatt, nem éri meg nekünk kint maradni. De tisztában vagyunk a hátrányaival is a hazaköltözésnek. Ja és már babát vârok, és nagyon nem tetszik nekem az itteni terhesgondozás.
2015. jún. 4. 14:30
18/24 A kérdező kommentje:
Utolso. Igen en is ezen a velemenyen vagyok, csak a penz miatt nem eri meg maradni. Mikor mentek haza? Hany hetes vagy?
2015. jún. 4. 14:42
19/24 A kérdező kommentje:
A terhesgondozasra is ertettem. Igen az is pl szornyu
2015. jún. 4. 14:44
20/24 anonim válasza:
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ott élnék szívesen, ahol élek :) A Dunakanyarban lakunk, vidékies, kertes házas, csendes, gyönyörű, és ami nagyon fontos, hogy elég biztonságosnak mondható a környék. Munka is van, Budapest pedig max. 1 óra kocsival, sokan járnak be oda is dolgozni, de ügyintézés szempontjából is jó. Mégis kellőképpen távol is van ahhoz, hogy ne rontsa el a helyet (én is utálom Bp-t). Gyönyörű, zöld környék, sok hegy, erdő, itt a Duna, patakok, nagyon jókat lehet kirándulni. Egyetlen hátránya, hogy a házak nem éppen olcsók, de nem is egy rózsadomb kategória.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!