Hova koltoznetek terhesen Mo. -on, ha barhova lehetne? Tobbi lent.
Babaprojekt van es ha osszejott hazakoltozunk Mo-ra Anglibol. (Ne mondjatok, hogy minek, mert hosszu lenne elmagyarazni es aki nem elt itt az nem is ertene meg.)
De hova? Ha mar a csalad ugy is megszokta, hogy nem vagyunk a kozelben?
Vagy igy is a csalad kozelebe koltoznete? Eddig az volt a terv, Veszprem megyeben, de mi lenne a jo dontes?
Persze a munkahely miatt fontos nagyon, hogy biztosan legyen.
Budapest es kornyeke kizarva!
Az angliaban elo vagyok ujra.
Igen, igy nektek mas.
En egyedul jottem, 8 eve ugy terveztem az elejetol, hogy maradok. A parom kanadai, ugyhogy ha akarnek
Sem tudnek mar hazamenni, mert o ertelemszeruen nem lakna Magyarorszagon.
Viszont surun megyunk haza.
Munka szempontjából, és a hangulat miatt: Győr, Sopron, Kőszeg stb.
Érzelmi szempontok alapján Gyula <3
A húgomék Bécsben élnek és dolgoznak. Azt mondják, az ottaniak kicsit olyanok, mint a franciák, akik csak juszt sem tanulnak meg más nyelvet, majd aki odajön, igyekezzen megértetni magát. Pedig nem ezt várnánk.
Szóval a hugi, aki németül is és angolul is beszél, csodálkozik, h miért örülnek neki annyira a munkaadói, h ő angolul is beszél. Ezért. És van egy texasi munkatársnője is, ő sem gagyog semmit németül.
Megszoktatok bizonyos színvonalat. Én veszpém-megyei vagyok. Hát, nem olyan szuper sok a kínálat.
Ha tehetném, a helyedben a NY-i határszélre költöznék, ahol eldönthetem, melyik oldalon akarok dolgozni, és mennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!