Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyereknevelés miért nem munka?

A gyereknevelés miért nem munka?

Figyelt kérdés
Folyton a fejemhez vágja a párom. Hogy lehet ilyen? Ő semmit nem vállal, semmit nem segít. Saját gyerekeire nem vigyáz. 3 gyerekünk van. Mindig mindent egyedül kell csinálnom. Sehova nem mehetek. Egy nyugodt percem van. És még kb 8-9 év mire vége lesz ennek a rémálomnak. Neki van egy munkahelye, van szabadnap és ihenőnap. Nekem mikor van? SOHA! Amikor kérdezem tőle, hogy nekem mikor lesz egy pihenőnapom, így 6 év gyereknevelés után, azt mondja hogy nekem éjjelenként van, amikor alszom. TÉNYLEG? Soha, ismétlem SOHA nem kelt fel a gyerekekhez amikor kisbabák voltak. Fel sem ébredt rá soha. Akkor milyen pihenésről beszél. Elegem van, én befejezem. Egyszerűen lehetetlen vele ezt megbeszélni. mert hajtja magát ahhoz hogy ő dolgozik é meg itthol ülök és kész, nekem milyeh JÓ. Elegem van, megbántam hogy ennek az embernek szültem. És megbántma hogy egyáltalán szültem. HELP! NEM BÍROM TOVÁBB!
2015. aug. 25. 22:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Ennyit tudsz kinyőgni? Te szegény...
2015. aug. 31. 12:21
 52/62 anonim ***** válasza:

A 48-as válaszával abszolút NEM értek egyet! Még jobban eldurvulna a helyzet, még jobban eltávolodnának! Ki tudja, talán a férj még egy pofonnal vagy nagy balhéval is honorálná:S

Ha nincs autó, ott a busz, vonat. Leültök, és megbeszélitek, hogy a jövő hétvégén elmentek kisvasutazni, falunapra, piknikezni, állatkertbe stb.

Két-három hét múlva úgy szervezze, hogy te egyedül mész pár órára valahová. Fodrász, futás, Háda, mozi, kávézás, séta, bicajozás. Ami tetszik.

Keressétek elő a barátokat, rokonokat! Nem létezik, hogy egyedül vagytok a környéken!

U.i.: kísérteties a hasonlóság egy-egy régebbi kérdéshez...

2015. aug. 31. 13:10
 53/62 anonim ***** válasza:

Utolsó! Még féljen is, hogy mi lesz, ha megveri? Azért ez már hülyeség.

Az én férjem is ilyen kis infantilis volt, nem volt hajlandó megérteni a problémát.

Miután az egyenes beszéd nem jött be, bekeményítettem.

Ha nem vitte ki a tányért a konyhába, beraktam az ágyba a helyére. Szennyessel ugyanez.

Akkor ijedt be, mikor mondtam neki, hogy lehet hétvégi apuka is, mert én megoldom. Ezt komolyan is gondoltam.

Ajánld fel neki: férj akar lenni, társ és apa, vagy a negyedik gyerek. Ha ez utóbbit választja akkor húzzon vissza anyu szoknyája mellé.

2015. aug. 31. 13:50
 54/62 anonim ***** válasza:

52-es vagyok.

Bár engem soha nem ütött meg a férjem, ki tudja, kinél mit vált ki ez a tempó, ez a dacoskodás...Szerintem nem sok értelme lenne. Sőt semmi.

Nem ez a megoldás.

Ha átállnának egy másik életformára, lehet, hogy hamar megszoknák. Mert most valószínű csak a MEGSZOKÁS van, a szürkeség, a beletörődés.

2015. aug. 31. 13:55
 55/62 A kérdező kommentje:
Nem bántana soha, ez egészen biztos.
2015. aug. 31. 13:57
 56/62 anonim ***** válasza:

"van szabadnap és ihenőnap. Nekem mikor van? SOHA!"

Mit csináltok ezeken a napokon?

2015. aug. 31. 14:00
 57/62 A kérdező kommentje:
Kerti munka, favágás
2015. aug. 31. 14:14
 58/62 anonim ***** válasza:
Hát 48, ez a módszer tökéletes - ha a válás a cél
2015. aug. 31. 14:23
 59/62 anonim ***** válasza:

Mekkorák a gyerekek? Ha jól értem, van köztük legalább 1 ovis, aki egész nap oviban van. (nem olvastam az összes kommentet, bocs, ha már írtad)

Szóval az már mégsem 3 otthon, és igen, mehetne a férjed hazafelé nyugodtan az oviba, ez jó megoldás. Csak ne félj és próbáld észérvekkel előadni. Pl. időben neki nem megterhelő, úgyis arra menne, stb. Ha egyenesben nem megy, legyél kicsit ravaszabb, csináld kerülőúton. Mindenkinek van gyenge pontja. Aztán apránként adagold neki, ha nem lehet beszélni erről.

2015. aug. 31. 15:45
 60/62 anonim ***** válasza:
Egy nőnek nem szabad ennyire kiszolgaltatnia anyagilag magát egy férfinak. Mert mi van ha egyszer azt mondja hogy nem adja haza a pénzt? Te jársz rosszabbul mert valas esetén harom gyerekre kapott ellatasokbol nem éltek meg. Ha nem fogta fel eddig hogy a gyereknek apa is kell magától ezután sem fogja. Hiába hangoztatod hogy a gyerekneveles munka, igen munka. De munkahely mellett kell ellátni, mert pénzt nem kapsz érte.
2015. aug. 31. 17:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!