Mennyi türelme van a férjednek/párodnak a gyereketekhez? Hogy viselkedik vele munka után, hétvégén? Mennyire következetes a nevelésben?
Sokszor több mint nekem. :)
Hazajön a munkából és a lányunk a nyakába ugrik, ezzel le is vette apát a lábáról. Sokat játszik vele, szinte minden este apa fürdeti, úszik az egész fürdő, de imádom hallgatni, ahogy hangosan kacarászva pancsolnak. :)
Férjem valamivel lazább és engedékenyebb, mint én, de ez így jó. De vannak dolgok, amit nem lehet, és ahhoz tartjuk magunkat.
Van, amiben sokkal szigorúbb, mint én: pl.: rendrakás.
Van, amiben sokkal engedékenyebb: játékvásárlás...
A tanulás terén mindketten egyetértünk.
Türelme átlagos, de a középsőhöz elég sok kell;)
Szokott velük legózni, filmet nézni, nyáron medencézni, biciklizni, moziba viszi őket.
6, 11 és 15 évesek.
Érdekes, mert neki pont akkor van sokkal több türelme, amikor nekem már semmi. És amikor elfogadóbb vagyok a nyafogásra és hisztire,mert okot is látok rá vagy legalábbis tudom miért csinálja a gyerek, ő meg odamorog.
Következetesnek nem mondanám, de sokkal többször felhíja a figyelmemet, hogy egy gyerek "ilyen". Én már estére kilyukadt aggyal mondogatom sokszor hogy "de meeer csinálja ezt?" - "mert egy gyerek ilyen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!