A gyereknevelés miért nem munka?
Gondolom a 67 és 68%-os válaszolóknak vagy nincs gyerekük, vagy szimplán ennyire tökéletesek!
Azért 3 gyerekkel egy anyuka igen csak el van lehetetlenítve itthon.
Az, hogy miért szült még kettőt, csak rá tartozik. Abszolút a primitívségeteket bizonygatjátok, hogy turkásztok a háttérben.
Kérdező, nem szomorkodj, vegyél erőt magadon, add a gyerekeket bölcsibe, menj dolgozni, szedd össze magad és lépj le.ez így nem élet, igaz a 90% sztoridat sem ismerem, de rég rossz ez a hozzáállás a párod részéről.
20. Az égvilágon semi közöd hozzá, de spirál és hüvelygyűrű mellett lettem terhes. Ezeknek a használatát elrontani nem lehet! Ha tetszik, ha nem. És többet erről nem fogok beszélni.
Utolsó, köszön9m. Sajnos nincs erre bölcsi, ki kell várnom mig oviba megy a pici (1 év)
könnyű másokat okolni az elcseszett életedért.
ha lett volna eszed az első gyerek után otthagytad volna, mostanra lenne munkád, normális párod. de ugyan minek az?! jó lesz a három gyereknek egy ilyen "boldog" családban felnőni!
férjed okolod.
nos miről is tehet? igen, egy lusta dög. de te választottad és miután láttad hogy bánik a gyerekkel, még maradtál mellette.
nem állsz ki magadért, gyerekeid is uú szarba se vesznek majd, mint a kedves férjed.
Kettő hülye p*csa valószínűleg, akik osztják itt az észt, mert otthon szóhoz sem juthatnak. Itt élik ki magukat, mert az életbe dupla nullák!
Kettő mihaszna mindentmegmondó puhatestű gerinctelen féReg.
Ne hallgass ezekre kérdező!
juj igazából baromi irigy vagyok a kérdezőre.
majd megkérem a párom, hogy szarjon mindenre, és vegyen semmibe, mert nagyon unom, hogy tök ellentétje :D
én csak röhögök a nyomorán :D az nem tilos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!