Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyereknevelés miért nem munka?

A gyereknevelés miért nem munka?

Figyelt kérdés
Folyton a fejemhez vágja a párom. Hogy lehet ilyen? Ő semmit nem vállal, semmit nem segít. Saját gyerekeire nem vigyáz. 3 gyerekünk van. Mindig mindent egyedül kell csinálnom. Sehova nem mehetek. Egy nyugodt percem van. És még kb 8-9 év mire vége lesz ennek a rémálomnak. Neki van egy munkahelye, van szabadnap és ihenőnap. Nekem mikor van? SOHA! Amikor kérdezem tőle, hogy nekem mikor lesz egy pihenőnapom, így 6 év gyereknevelés után, azt mondja hogy nekem éjjelenként van, amikor alszom. TÉNYLEG? Soha, ismétlem SOHA nem kelt fel a gyerekekhez amikor kisbabák voltak. Fel sem ébredt rá soha. Akkor milyen pihenésről beszél. Elegem van, én befejezem. Egyszerűen lehetetlen vele ezt megbeszélni. mert hajtja magát ahhoz hogy ő dolgozik é meg itthol ülök és kész, nekem milyeh JÓ. Elegem van, megbántam hogy ennek az embernek szültem. És megbántma hogy egyáltalán szültem. HELP! NEM BÍROM TOVÁBB!
2015. aug. 25. 22:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
41%

Gondolom a 67 és 68%-os válaszolóknak vagy nincs gyerekük, vagy szimplán ennyire tökéletesek!

Azért 3 gyerekkel egy anyuka igen csak el van lehetetlenítve itthon.

Az, hogy miért szült még kettőt, csak rá tartozik. Abszolút a primitívségeteket bizonygatjátok, hogy turkásztok a háttérben.

Kérdező, nem szomorkodj, vegyél erőt magadon, add a gyerekeket bölcsibe, menj dolgozni, szedd össze magad és lépj le.ez így nem élet, igaz a 90% sztoridat sem ismerem, de rég rossz ez a hozzáállás a párod részéről.

2015. aug. 26. 13:48
 22/62 A kérdező kommentje:

20. Az égvilágon semi közöd hozzá, de spirál és hüvelygyűrű mellett lettem terhes. Ezeknek a használatát elrontani nem lehet! Ha tetszik, ha nem. És többet erről nem fogok beszélni.

Utolsó, köszön9m. Sajnos nincs erre bölcsi, ki kell várnom mig oviba megy a pici (1 év)

2015. aug. 26. 13:58
 23/62 anonim ***** válasza:
52%

könnyű másokat okolni az elcseszett életedért.

ha lett volna eszed az első gyerek után otthagytad volna, mostanra lenne munkád, normális párod. de ugyan minek az?! jó lesz a három gyereknek egy ilyen "boldog" családban felnőni!

2015. aug. 26. 14:01
 24/62 A kérdező kommentje:
Na akkor légy oly szives, írd le már hogy kit okoltam!
2015. aug. 26. 14:03
 25/62 anonim ***** válasza:
31%

férjed okolod.

nos miről is tehet? igen, egy lusta dög. de te választottad és miután láttad hogy bánik a gyerekkel, még maradtál mellette.

nem állsz ki magadért, gyerekeid is uú szarba se vesznek majd, mint a kedves férjed.

2015. aug. 26. 14:06
 26/62 A kérdező kommentje:
És mi a problémád? Igazából csak annyit tudsz írni hogy vessek magamra. De ezt még hány kommentben akarod leírni tarkítva? Felfogtam, magamra vetek. Így jó ?
2015. aug. 26. 14:10
 27/62 anonim ***** válasza:
42%

Kettő hülye p*csa valószínűleg, akik osztják itt az észt, mert otthon szóhoz sem juthatnak. Itt élik ki magukat, mert az életbe dupla nullák!

Kettő mihaszna mindentmegmondó puhatestű gerinctelen féReg.

Ne hallgass ezekre kérdező!

2015. aug. 26. 14:14
 28/62 anonim ***** válasza:
17%

juj igazából baromi irigy vagyok a kérdezőre.

majd megkérem a párom, hogy szarjon mindenre, és vegyen semmibe, mert nagyon unom, hogy tök ellentétje :D

én csak röhögök a nyomorán :D az nem tilos

2015. aug. 26. 14:20
 29/62 A kérdező kommentje:
Röhögsz a nyomoromon? Nagyon kedves vagy. És még büszke is vagy rá. És ezt adod át a gyerekeidnek. Reménykedem benne hogy egy troll vagy, semmi más. Üdv.
2015. aug. 26. 14:22
 30/62 A kérdező kommentje:
Tehát, ha jól értem, a többség véleménye az hogy így jártam, vessek magamra, egy undorító féreg vagyok és életképtelen. És tök szemét vagyok hogy nem öltem meg 2 gyereket. Elfogadom a véleményeteket, bár őszintén szólva nem nagyon szerettem volna ezt hallani. Az különösen szíenütött hogy valaki nevet a nyomoromon. De legalább ő nevet. Megmosolyogtattalak, már megérte... :) Köszi mindenkinek a választ! Ígérem kibírom már ez a pár évet. (és elköttetem magam)
2015. aug. 26. 17:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!