Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyereknevelés miért nem munka?

A gyereknevelés miért nem munka?

Figyelt kérdés
Folyton a fejemhez vágja a párom. Hogy lehet ilyen? Ő semmit nem vállal, semmit nem segít. Saját gyerekeire nem vigyáz. 3 gyerekünk van. Mindig mindent egyedül kell csinálnom. Sehova nem mehetek. Egy nyugodt percem van. És még kb 8-9 év mire vége lesz ennek a rémálomnak. Neki van egy munkahelye, van szabadnap és ihenőnap. Nekem mikor van? SOHA! Amikor kérdezem tőle, hogy nekem mikor lesz egy pihenőnapom, így 6 év gyereknevelés után, azt mondja hogy nekem éjjelenként van, amikor alszom. TÉNYLEG? Soha, ismétlem SOHA nem kelt fel a gyerekekhez amikor kisbabák voltak. Fel sem ébredt rá soha. Akkor milyen pihenésről beszél. Elegem van, én befejezem. Egyszerűen lehetetlen vele ezt megbeszélni. mert hajtja magát ahhoz hogy ő dolgozik é meg itthol ülök és kész, nekem milyeh JÓ. Elegem van, megbántam hogy ennek az embernek szültem. És megbántma hogy egyáltalán szültem. HELP! NEM BÍROM TOVÁBB!
2015. aug. 25. 22:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
Segítő szándék? Kerek perec megmondta, hogy röhög a nyomoromon. Ez volna a segítő szándék? És a beszólások hogy még szüljek pár gyereket. Mondjuk lehet igazad van, kinek mi a segítő szándék... Köszi a válaszod :)
2015. aug. 28. 12:52
 42/62 anonim ***** válasza:
21%

Fejezd már be, 43. Nem kell többet rugdosni.

Te is fejezd be, kerdezo. Elég volt a nyavalygasbol.

Reméljük bejott a sokkterapia és osszeszeded magad. Sok sikert hozza

2015. aug. 28. 13:17
 43/62 anonim ***** válasza:
55%

Van autótok?

Ha nincs, jártok kirándulni valahová?

Vonattal, busszal, biciklivel?

Vannak barátaitok, rokonok, nagyszülők?

2015. aug. 28. 20:57
 44/62 A kérdező kommentje:
Semmink és senkink nincsen. Nem járunk sehova.
2015. aug. 31. 00:13
 45/62 anonim ***** válasza:
Miert nem jartok? A gyerekek ek se jo, ha otthon kuksoltok.
2015. aug. 31. 07:59
 46/62 A kérdező kommentje:
Én szoktam járni a gyerekekkel játszóra. De ilyen családi programok nálunk sajnos nincsennek.
2015. aug. 31. 10:14
 47/62 A kérdező kommentje:
Most ha hazaér, beszélni fogok vele. Megpróbálom kikönyörögni hogy ilyenkor amikor délelőttös ő menjen el a gyerekekért délután oviba. Negyed4-kor ér be a busza, 2 perctől az ovitól van a buszmeg. Szerintetek bevállalja?? Nagyon félek mit fog mondani...
2015. aug. 31. 10:28
 48/62 anonim ***** válasza:
52%

Döbbenten olvasom itt a hozzászólásokat.

Ez az oldal elvileg arra való, hogy akinek problémája van, az segítséget kérjen, és optimális esetben kapjon.

Nem arról szólna, hogy néhány besavanyodott, elbaszott életű, irigy ember a más nyomorának örüljön.

Komolyan mondom, egyszerűen hihetetlen, amit egyesek megengednem maguknak itt. Szerintem nagyon sok embernek kellene magába szállnia egy kicsit, mert sokkal egyszerűbb belerúgni a földön fekvőbe még egyet, mint esetleg rendet tenni a saját elcseszett életében.

CSak az vegye magára, akinek ez szólt.

Kedves Kérdező!

A gyereknevelés a legnagyobb munka, és sokkal összetettebb, nehezebb feladat, ha az ember jól akarja csinálni, mint ledolgozni 8 órát, aztán eldögleni a fotelben.

A férjed sajnos ezt nem látja be, hát akkor segíts neki belátni.

Ha a te dolgod a gyereknevelés, akkor segítsen a többiben.

Tiszta ruha kell neki? Mossa ki.

Szeretne főtt kaját? Főzzön magának!

Tudom, nem egy szép módszer. De úgy látom szavakkal nem mész semmire. Ne veszekedve add ezt elő neki, hanem szépen higgadtan. Sajnálom drágám, de ma nem volt időm főzni. De ha szeretnél enni, nyugodtan segíthetsz.

Tarts ki, a lényeg, hogy belássa, igazad van. És a gyerekek a lehető legkevesebbet érezzenek ebből az egészből. Próbálj megnyugodni, vegyél egy nagy levegőt, és változtass. A saját frusztárciódon is. A gyereknek sem jó, ha állandóan ideges vagy.

2015. aug. 31. 10:52
 49/62 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, szeretnék veled beszélni erről a módszerről de nem nyilvánosan. Ha beszélhetek veled privátban akkor jelezd itt vagy írj nekem légyszives. Köszönöm
2015. aug. 31. 11:07
 50/62 anonim ***** válasza:
20%
semmire három gyerek
2015. aug. 31. 12:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!