Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vagytok a ferjetekkel a...

Hogy vagytok a ferjetekkel a szules ota?

Figyelt kérdés

6 honapos a babank es miota szultem nem voltunk egyutt az agyban. A terhesseg alatt sem sokat pedig semmi gond nem volt es meg jobban is kivantam volna a sex-et, mint elotte. Akkor azt mondta "felt. Sokat dolgozik. Hazajon eszik, kicsit szamitogep es alszik 9 orakor. Reggel koran kel es indul dolgozni aztan este ugyanez. Semmit nem csinalunk egyutt mint egy par pedig nagyon jo a kisbabank, alszik egesz ejjel. Ha folhozom nem tud ra mit mondani "faradt" es hogy szeret. Ha megkerem hogy segitsen a babaval (furdetes, etetes ilyesmi) akkor megteszi, de magatol ritkan ugrik. Ugy el vagyok keseredve, hogy szet fogunk ezen menni, mert megbeszelni nem tudjuk. Este egyedul vagyok, napkozben egyedul vagyok. Nem segitsegre van szuksegen hanem a ferjemre. Meddig mehet ez meg igy?

Van valaki hasonlo cipoben? Hogy oldottatok meg?

2010. márc. 10. 03:08
 1/7 anonim ***** válasza:

lehet, hogy a férjed megijedt attól a testi elváltozástól, amit tkp. ő okozott neked (fájdalmas szülés, "teher 9 hónapon át" stb.) lehet, hogy tudat alatt behúzta a kéziféket.

látom, hogy szereted a férjed, ő is szeret benneteket - miért nem kérdezed meg tőle szépen, kedvesen, finoman? Jó lenne, ha elmondaná, mi a baja.

2010. márc. 10. 06:43
 2/7 anonim ***** válasza:

első voltam: ne keseredj el, és ne is kezdj aggódni. sajnos, ha ezeket teszed, könnyen elindíthatsz egy lavinát, és utána már nincs megállj a lejtőn. legyél csinos, várd haza finom ételekkel, ne meséld el az egész napot, inkább kicsit várj, amíg ő beszél, legyél pozitív, mosolyogj. ha készítesz neki kaját, tehetsz bele kedves üzenetet, esetleg hetente 1x vmi klassz sms-t stb. Ne mondd előtte, hogy meghíztál, csűnyának érzed magad, nem érzed, hogy kívánatos lennél...

Na, érted :)

2010. márc. 10. 06:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére ennyire nem vészes a dolog, de mi is sokat vagyunk külön:-( Nálunk a pici rossz alvó(nagyon rossz, óránként fent van)a férjem melózik így muszáj pihennie.Hajnalba elmegy estefelé hazajön, vacsizik és utána tévé vagy számítógép, vagy angol lecke:-( Aztán fürdetés(ott mindig bent van)és altatás. Ha a pici alszik kijövök még egy kicsit mellé bújni(ez is kb 10 perc) aztán megyek aludni a gyerekszobába, Ő meg kint alszik a nappaliba:-( Ez így megy 6 hónapja:-( Hétvégén elszoktunk menni együtt ha tudunk, mert tudja, hogy egész héten itthon vagyok nem megyek emberek közé és nekünk is jót tesz:-) Van, hogy a fáradságtól egymást marjuk, de most vettem babaőrt és megpróbálok én kiköltözni a nappaliba:-) Remélem sikerül:-) A szex is ritkább havi 3talán 4 mikor hogy van erő:-( Mondtam is a férjemnek, hogy olyanok vagyunk mint az öregek:-))
2010. márc. 10. 07:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Amikor elolvastam a kérdésed, mintha én írtam volna. Nálunk még rosszabb volt vagy lehet még mindig van (merthogy én már tettem lépéseket előre). Tehát a terhesség alatt semmi, majd szülés után az első 6 hónapban semmi és amikor szóvá tettem akkor pedig nagyon ritkán (havonta vagy még ritkábban). 2 gyerekünk van, én elég gyakran fáradt vagyok (a kicsi rossz alvó), nincs segítségem. Ő dolgozik heti 40 órát, nem fizikai munka (annyira fáradt nem lehet). Én már annyira elkeseredett voltam, hogy válásra is gondoltam. Akkor eszembe jutott, mért ne kezdeményezzek én? Fogtam magam és amikor kívántam a szexet odabújtam hozzá. Nem ellenkezett, nagyon is tetszett neki. Utána eszembe jutott, hogy van egy kislakásunk, többnyire üresen áll. A nagyszülő látogatását úgy időzítettük, hogy elmehessünk oda kettesben. A kis változatosság szerintem mindkettőnknek jót tett. Mi lesz tovább, nem tudom, gondolkodom a következő lépésen és nagyban fogyókúrázok és tornázom, hogy visszanyerjem az alakomat. Nem akarok szexmentesen megöregedni.

Próbálj te is kezdeményezni, bejelentés nélkül. Ha látod, hogy fáradt, küldd el egy órára aludni előtte. Pihenés után biztosan jobb kedve lesz.

2010. márc. 10. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Hasonló szituban vagyunk/voltunk.

A hétvégén tört meg a jég. :D

A terhesség alatt 2szer voltunk együtt, de nekem már a második nem volt jó, úgyhogy hanyagoltuk. Aztán megszületett a fiúnk, császárral. Kivártuk a 6 hetet. Gyógyszert nem szedhetek, ő meg gumit nem használhat (ritka, de allergiás rá). Vártam, vártam és semmi. Vettem hüvelykúpot. Megmutattam neki, hogy na, ezzel lehetünk együtt... Semmi... Hiába beszéltünk róla, csak beszédtéma maradt. Neki nincs/nem volt semmi gondja, szeret, csak hát "fáradt".

Hétvégén már nagyon elkeseredtem, mondtam neki, hogy fogynom kéne (igaz, hogy most annyi vagyok, mint amennyivel kezdtem a terhességet, de akkor is volt rajtam kb. +10-15kg). Erre mondta, hogy minek, buta vagyok, mert ő így szeret. Este be is bizonyította. Másnap este megint. :D

Azóta megint hiába bújok, fáradt.

Megértem, korán kel (fél 4kor) és a fiúnk velünk van egy szobában, aki rosszul alszik, de jön a hosszú hétvége, majd bepótoljuk remélem a hetet.

Ő sokat segít a fiúnk körül, amikor csak tud, vele van. Ha itthon van, akkor én menjek, csináljam a dolgom, addig ők elvannak. Sőt, hétvégente nagyokat sétálunk hármasban, csakis ő tolhatja a babakocsit. :D

Kezdeményezz, aztán meglátod, hogy mit lép rá. Ha fürdik, menj be hozzá, mosd meg a hátát, ha lefekszik, feküdj mellé, simogasd (persze, csak ha a baba engedi).

Hajrá! Drukkolok!

5,5 hónapos nagyfiú anyukája

2010. márc. 10. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet,bár mi voltunk együtt az első 6 hónapban a baba születése után csak nagyon ritkán és nem én nem akartam.Hiába bújtam hozzá sokszor elutasított,ami furcsa volt,mert előtte akár napi 3-szor is együtt voltunk.Arra is gondoltam,hogy megcsal mikor mondtam neki kiröhögött.Aztán egyszer csak úgy 6 hónappal a lányom születése után visszaállt minden a régi kerékvágásba.Én azt gondolom,hogy a férfiakat is "megviseli"a baba érkezése,főleg ha az első.Szerintem biztos a férfiaknak egy "teher",hogy mostantól ő látja el a családot anyagilag(gondolom a legtöbb helyen így van)és ezért kell nekik egy kis idő,amíg hozzászoknak az új helyzethez.
2010. márc. 10. 10:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat. Latom nem csak en/mi vagyunk ebben a helyzetben. Ket het mulva lesz a parom szulinapja. Kitalalok valami jo kis programot magunknak (nem pont sexeloset, csak valamit egyutt). Remelem hogy hamarosan vissza talalunk egymashoz.
2010. márc. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!