Egy kis közvéleménykutatás, kisgyermekes anyukák, milyen messze van a legközelebbi segítség, ha veled történik valami?
160 és 100km a nagyszülők.
Más közelben nincs igazából.
Szerintem én ha végképp szükséges és csak rövid időre kell leadnom, akkor a munkahelyemre adnám be a lányoknak.
Az 5p gyalog.
Ha hosszabb időre, akkor a nagyiék elvinnék "nyaralni" 1 hétre. Ilyen már többször volt amúgy. 1,5 éves lesz.
Hát,nagyszülők: egyik oldalról 1 óra autóval(dolgoznak sokszor még hétvégén is) az én oldalamról apukám 1 óra autóval,anyukám meg legalább 3 óra,
Ilyenkor csak a férjem tudna itthon maradni a gyerekkel,szomszédokkal nem vagyunk olyan bensőséges viszonyban,hogy rájuk bízzam.(nem vagyunk rosszban egyáltalán,de ez nem az ő gondjuk)
10percre laknak édesanyámék.
Viszont amikor tényleg baj volt nem értem el őket. Az óvónő átvitte az oviból a gyereket hozzájuk.
Édesanyám már sajnos nem él, így csak Aput tudnám megkérni.
Másik oldalról anyósomat, párom édesapja szintén elhunyt.
De 6 tesóm van, illetve a párom oldaláról egy imádnivaló sógornőm és egy rendkívül jófej sógorom, bármelyikük szívesen vigyázna a kicsire, ha baj lenne. :)
Az anyósom egy városban él velünk, sokat segít, jó az egészsége, fiatalos, jóban vagyunk - egy szavam sem lehet.
A férjem tesója és családja a szomszéd városban kb. 10 perc kocsival, őket nem nagyon szoktuk igénybe venni.
Barátok erre arra, van, aki velünk egy városban, van, aki 40km-re.
A szüleim 100km-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!