Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy kis közvéleménykutatás,...

Egy kis közvéleménykutatás, kisgyermekes anyukák, milyen messze van a legközelebbi segítség, ha veled történik valami?

Figyelt kérdés
Vegyünk egy esetet, tegyük fel rosszul leszel, orvoshoz kell fordulnod, gyereket nem viheted. A férjeden kívül, ki(khez) tudsz fordulni és milyen messze van(nak) Tőletek?
2015. aug. 12. 08:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%

160 és 100km a nagyszülők.

Más közelben nincs igazából.

Szerintem én ha végképp szükséges és csak rövid időre kell leadnom, akkor a munkahelyemre adnám be a lányoknak.

Az 5p gyalog.

Ha hosszabb időre, akkor a nagyiék elvinnék "nyaralni" 1 hétre. Ilyen már többször volt amúgy. 1,5 éves lesz.

2015. aug. 12. 09:24
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
Anyósomék kocsival kb 5 percre laknak.
2015. aug. 12. 09:59
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Hát,nagyszülők: egyik oldalról 1 óra autóval(dolgoznak sokszor még hétvégén is) az én oldalamról apukám 1 óra autóval,anyukám meg legalább 3 óra,

Ilyenkor csak a férjem tudna itthon maradni a gyerekkel,szomszédokkal nem vagyunk olyan bensőséges viszonyban,hogy rájuk bízzam.(nem vagyunk rosszban egyáltalán,de ez nem az ő gondjuk)

2015. aug. 12. 10:10
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Apám 5 perc séta. Anyáék 20 perc kocsival. Mondjuk esélyesebb, hogy ők inkább ráérnek, apámék alig vannak itthon. Anyósék 30 km, nincs autó, a buszjárat meg pocsék arra, hirtelen esemény miatt nehéz lenne megoldani.
2015. aug. 12. 10:12
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

10percre laknak édesanyámék.

Viszont amikor tényleg baj volt nem értem el őket. Az óvónő átvitte az oviból a gyereket hozzájuk.

2015. aug. 12. 10:19
 16/22 anonim ***** válasza:
92%

Édesanyám már sajnos nem él, így csak Aput tudnám megkérni.

Másik oldalról anyósomat, párom édesapja szintén elhunyt.

De 6 tesóm van, illetve a párom oldaláról egy imádnivaló sógornőm és egy rendkívül jófej sógorom, bármelyikük szívesen vigyázna a kicsire, ha baj lenne. :)

2015. aug. 12. 11:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Az anyósom a másodszomszédunk, az én szüleim pedig kb. öt percre laknak autóval.
2015. aug. 12. 11:33
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
150 km a szüleim. Ha napközben lennék rosszul, nem tudom, mi lenne, mert férjem a munkahelyéről nem tudna hazajönni sem, csak 2-3 óra elteltével.
2015. aug. 12. 11:43
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Egy emelettel lentebb a barátnőm. 2 utcával arrébb a keresztanyám. Ugyanabban a városban (5 perc alatt itt lennének) az apukám és a felesége. 20 kilométerre (jó tempóban negyed óra) az anyukám. Szerencsés vagyok.
2015. aug. 12. 12:20
 20/22 anonim ***** válasza:
91%

Az anyósom egy városban él velünk, sokat segít, jó az egészsége, fiatalos, jóban vagyunk - egy szavam sem lehet.

A férjem tesója és családja a szomszéd városban kb. 10 perc kocsival, őket nem nagyon szoktuk igénybe venni.

Barátok erre arra, van, aki velünk egy városban, van, aki 40km-re.

A szüleim 100km-re.

2015. aug. 12. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!