Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az itthoniak szerint gonosz...

Pacsup21 kérdése:

Az itthoniak szerint gonosz vagyok hogy nem veszem föl minden nyekkenés után az 5 hónapos lányomat. Szerintetek ez helyes hogy így viselkednek velem? Nem szeretném fölszoktatni!

Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 15:50
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
57%

5-re: akkor tuti baj van. vagy a szelek(ez elsődleges)vagy a foga, éhes, szomjas.

ilyen kisbaba még nem "hisztizik" ok nélkül.

2015. aug. 10. 16:03
 12/40 anonim ***** válasza:
32%

Aztán egyszer csak egyes felteszi a kérdést pár éva múlva, mit is lehet csinálni az akaratoskodó hisztis gyerekekkel.:)

"egy 5 honapos gyerek nem tud hisztizni."

Dehogynem. Pont annyira intelligens akkor már, hogy látja hogy ha sírok akkor ez a két madár megjelenik és a kedvemben jár.:)

És nagyon jól látszik az éhesvagyokfájahasam sírás meg az unatkozomsírás.

2015. aug. 10. 16:03
 13/40 anonim ***** válasza:
73%

"Aztán egyszer csak egyes felteszi a kérdést pár éva múlva, mit is lehet csinálni az akaratoskodó hisztis gyerekekkel.:) "

Nincs ilyen osszefugges. Mi soha nem hagytuk sirni a lanyunkat, sot egy idoszakban kezben is altattuk, altalaban nagyon sokat volt kezben.

Aztan soha nem hisztizett sem boltban, sem mashol. A ket dolognak semmi koze egymashoz.

2015. aug. 10. 16:06
 14/40 A kérdező kommentje:
Az a baj feltettem egy kérdést.és egyből céltáblává váltam.nagyon szeretem a kislányomat.eleget van cipelve a kis posoja is.csak ő azt csinálja hogy épp hogy leteszem rá kezd a sírásra.nem szeretném hogy rossz legyen neki de nem lehet mindig kézbe.
2015. aug. 10. 16:06
 15/40 anonim ***** válasza:
82%

Nem látom a nyekkenések okát, így nem tudom, gonoszság-e.

A fiam a többi babához képest eléggé nem volt agyonaggódva, nem problémáztam sokat sem az etetésen, sem az öltöztetésen, sem az altatáson pl.), de sírni nem hagytam, ameddig a hiszti be nem indult.

Még 8 hónapos korában sem akart átverni a sírással, mindig volt vmi oka, szóval nem tudom, a lányodnál mik a nyekkenés okai - mit szeretne, de szerintem még nem szokna fel, ha ránézel, hogy miért szól.

2015. aug. 10. 16:07
 16/40 anonim ***** válasza:
23%

"Ebben erosen tevedni meltoztatol. A bolti hisztit teljesen maskeppen nevelik a gyerekbe."

Persze, ezt később nevelik bele. De valahol ott kezdődik az egész, hogy folyton aggódó szülők mindig a gyerek kedvében akarnak járni. Nem azt mondom hogy ha sír nem kell foglalkozni vele, de mi amikor megébredt, kicsit gagyogott, "nyekkent", nem rohantunk. Vártunk hogy sírás lesz-e vagy nem. van aki ilyenkor már rohan mint a félőrült. Legtöbbször ilyenkor fordult 2-t és aludt tovább. Ha fesírt akkor meg leginkább éhes volt.

2015. aug. 10. 16:10
 17/40 anonim ***** válasza:
4%
Ja, egyébként 5 hónapos kora után nem sokkal volt már hogy egyszerűen azért sírt mert mentünk a szobája fele. Egyszerűen nem akart aludni menni.
2015. aug. 10. 16:12
 18/40 anonim ***** válasza:
54%

egy 5 hónaposnak ha semmi baja, akkor hang náélkül játszik, vagy épp gügyög.

ha nem méltóztatol felvenni, gondoskodj arról, hogy legyen aki felvegye.

2015. aug. 10. 16:13
 19/40 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs két egyforma baba sem.meg kell tanulnia hogy egyedül is ellegyen.de látom nem érted!!!ha a kislányomon múlna egésznap cipelnem kéne...
2015. aug. 10. 16:19
 20/40 anonim ***** válasza:
53%

"meg kell tanulnia hogy egyedül is ellegyen."

Miert kellene?

2015. aug. 10. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!