Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy képes valaki a méhéből...

Hogy képes valaki a méhéből kikapartatni a saját gyermekét?

Figyelt kérdés
Tudtam mindig is, hogy ez borzalmas dolog, de most a saját szememmel láttam. Voltam kórházban, ahol egy kórterem állandóan tele volt 15-20 év közötti (néha idősebb) nőkkel, akik arcrándulás nélkül képesek erre. És rendszeres visszatérő vendégek. Szörnyű! Nekem méhenkívülim volt, és bár tudom, hogy orvosilag lehetetlen volt megtartani, mégis azon agyalok, hogy vajon nem követtem-e el hibát és nem lehetett volna-e megmenteni a babát.
2010. márc. 8. 09:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
hát meg eleve, aki 5 gyereket szült, és nem is egy mai csirke, hogy nincs tisztában a védekezés módjával???
2010. márc. 8. 11:03
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

Először is nagyon sajnálom,ami veletek történt,de nem szabad feladni!

Másodszor pedig,én szívből gyülölöm az abortuszt,nem is lennék rá soha képes...

Nekem persze könnyű ilyet mondanom,mert a férjem mellettem van,ha váratlanul jönne egy baba most a fiam mellé,akkor sem esnénk kétségbe.

Biztos,hogy nagyon nehéz döntés,annak,akinek van szíve.

Aki futószalagon nyomja,azt inkább hagyjuk.

20 hónapos nagyfiú anyukája

2010. márc. 8. 11:04
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
11:04-es. Igen, nem mindegy, hogy ki van melletted és milyen helyzetben vagy. Ha lett volna csak egy pici esély, hogy normális életet biztosítsak a babámnak megtartom, de 19 évesen én is gyerek voltam, meg esély nem volt a normális életre. Megviselt, de próbálom túlélni előre nézni és a mostani párommal ráállni a babaprojektre (az esküvő után) :)
2010. márc. 8. 11:21
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

11.04-es vagyok!

Kedves utolsó!

Szerencsére észrevetted,hogy nem ítélkezek,hála a jó égnek,sosem voltam ilyen nehéz helyzetben!

Most már csak előre néz,a múlton változtatni úgysem lehet!

Sok sikert a babóhoz!:)

2010. márc. 8. 12:11
 15/25 anonim ***** válasza:
35%
Azt ne felejtsük el, hogy a fogamzásgátlás nem egy olcsó dolog!!!!!!Sokkal kevesebb abortuszra lenne szükség, ha hozzáférhető, esetleg ingyenes, de mindenképpen jóval olcsóbb lenne a gyógyszer! Nem akarok bántani senkit, de ítélkezni mindig könnyű. És megértem azokat, akiknek nem, vagy nehezen jön össze, de attól más még dönthet felelősen az abortusz mellett!
2010. márc. 8. 12:51
 16/25 A kérdező kommentje:
Az abortusz sincs ingyen, nem is beszélve a pénz mellett az egyéb tényezőkről. Valahogy nem tudom elhinni, hogy valaki csak azért, hogy megspóroljon havi 1-2000 Ft-ot, kikapartatja magát évente. Bár ki tudja..
2010. márc. 8. 13:01
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

El vagy borulva mert téged most nagy trauma ért. De ettől függetlenül neked senki fölött nincs jogod itélkezni. Mindenki azt csinál amit akar, főleg hogy ez nem egy törvénytelen dolog, és azért mert neked más az értékrended, még nem biztos hogy helyes is!

Vannak akik hónaponta kikapartatják magukat, meg 12 évesen tejhetbe esnek, és azokat én is elítélem, de gondolj bele milyen élete lenne egy olyan gyereknek aki ilyen helyre születik! A többieken meg főleg nincs jogod itélkezni. Azért mert nem előtted éli az érzelmi életét, még nem jelenti azt hogy nem fáj a lelkének! Vannak ilyen eszement nők, akik azt hiszik az jó ahogy ők gondolkodnak, és hogy mindenkinek az ba legnagyobb vágya ami neked... Az ilyenek még azzal is megtartatnák a gyereket akit 10 néger erőszakolt meg, mert hát gyilkolni nem szabad... Remélem te nem ilyen vagy, a saját életed könnyíted meg ha elfogadó vagy. Próbálkozz a gyerekkel, éld az életed, és hagyj másokat békén.

2010. márc. 8. 13:17
 18/25 A kérdező kommentje:
Az háborított fel, hogy a saját szememmel láttam a nagyüzemet és hogy kik vesznek részt benne. Gondolom, neked volt abortuszod, azért írsz így, de olvass vissza és rájössz, hogy itt is volt olyan válaszoló, akinek szintén volt, mégis tud normálisan gondolkodni és az, hogy vele ez megesett, nem arra indítja, hogy fikázza a másikat, hanem sokkal felelősségteljesebb, óvatosabb lett tőle, mindent megtesz, h ez még egyszer ne fordulhasson elő. Őt becsülöm, te viszont csak beszólogatsz, de nem érdekel.
2010. márc. 8. 13:27
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit olvasgattam még itt a fórumok között! Van egy asszony, akinek 4 hónapja volt abortusza és most megint terhes ezt a babát is el akarja vetetni, de van már két gyermeke, csak az anyagi helyzet. Olvassátok el, ha van időtök, én a keresésbe anyagi helyzetet írtam be és akkor dobta ki..
2010. márc. 8. 13:40
 20/25 anonim ***** válasza:
83%

off:

nem lehetett volna megmenteni. ezen ne is gondolkozz, mert nem tudtál volna semmit sem tenni. sajnos

2010. márc. 8. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!