Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen anyagi helyzetben...

Ilyen anyagi helyzetben vállalnál 1 babát?

Figyelt kérdés

Anya kereste 145ezer, apa 120ezer.(nettó)

Hitel még 3és fél évig havi 62ezer.

Rezsi 50ezer

Élelem, tisztítószer, cigi (csak apa cigizik), néha 1-2 olcsóbb ruha 100ezer.

Nem tudom hogy mennyivel lenne kevesebb a bevélel ha anya a picivel otthon marad és már nem fog dolgozni.

2015. júl. 31. 11:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Önmagában a bevétel nem mond semmit. A bevétel a kiadással összevetve már igen.

De sok múlik azon is, hogy az adott család mennyire tudja beosztani a pénzt.

Én legjobb szívvel azt tanácsolnám, hogy menjetek el egy független (=ti fizettek neki) pénzügyi tanácsadóhoz és alaposan nézzétek át a háztartás gazdálkodását. Általában többszörösen visszahozza az árát és sok helyen meg tudnátok még több pénzt fogni, vagy olyan dolgokra is felhívhatja a figyelmeteket, amire ti nem gondoltatok.

2015. aug. 1. 08:12
 22/24 anonim ***** válasza:
A hitel egyébként milyen típusú hitel, mire vettétek fel?
2015. aug. 1. 08:13
 23/24 anonim ***** válasza:
21-es jót mond, én konkrétan ajánlanám a kiszamolo.hu blog iróját, ha nem is mentek el hozzá személyesen, már a blogbejegyzései is sokat segíthetnek a kiadásaitok vissza vágásában.
2015. aug. 1. 09:04
 24/24 A kérdező kommentje:
A korunk miatt nem nagyon van idő várnunk. A hitelt házvásárlásra vettük fel. Ez fix még 2018 végéig. Nagyon sok JÓ MINŐSÉGŰ turis ruhánk van...senki nem mondaná meg hogy onnan valók. Régóta készülünk már a babára ezért sok mindenünk megvan már (kiságy, játszószőnyeg, babakocsi, ruha kb 1 éves koráig) Ami bevételt írtam az a legszűkebb variáció. Én néha itthon is vállalok plusz munkát azzal még havi 10 ezer bejön. Apa is van hogy +40 ezret keres (a munka mennyiségétől függ).
2015. aug. 1. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!