Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SOS! Szenved és szorulásos a...

SOS! Szenved és szorulásos a kilenc hónapos lányom! Hogyan segítsek neki?

Figyelt kérdés

Véletlenül két banánt kapott tegnap, és bedugult.

Erőlködik, látszik is a kaki, de nem bírja kinyomni már egy jó fél órája.

Adhatok neki tökmagolajat? Nekem az szokott segíteni.

Esetleg lázmérővel piszkáljam ki?

2015. júl. 28. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nagyon muszáj, lázmérővel is segítehetsz neki, bár hosszútávon nem szokták ajánlani, mert elvesztheti az ingert. ha ezt az utat választod, akkor használj egy kis babaolajat vagy popsikrémet is mellé, hogy ne legyen neki rossz érzés, de én a helyedben mindezek előtt picit masszírozgatnám a pociját, esetleg melegvizes palackot tennék rá :) a masszírozást kezd a köldöke felett, balról jobbra húzogasd lágyan a kezed, aztán jobb oldalt lefelé, alul jobbról balra, majd bal oldalon lentről felfelé :) ezt egy jó 20 percen keresztül, picit tornáztasd is meg :)
2015. júl. 28. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ezeket csinálnám, amit első ír.
2015. júl. 28. 23:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Végül sikeresen kipakolt szegényem.

Az elejét megsegitettem lázmérővel, de a masszázshoz nem volt türelme. Szegényke nagyon fáradt volt.

Aztán a mellkasomon fekve szépen kinyomta a maradékot.

Az volt a baj, hogy egy masszív gombóc elzárta az utat.

2015. júl. 29. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk nem rég volt ilyen, banánt és rizst is evett 2 napig. nah utána 2 napig csak erőlködés volt. azt adtam neki 3. nap délelőtt és délután is 1-1 őszi barackot. délután már volt kaki, és másnaptól minden helyre állt.
2015. júl. 29. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!