Mennyit segítsek neki?

Figyelt kérdés
Keresztlányomnak 1 nadrágja van amibe tud suliba menni. Télire egy szakadt sportcipője van. Az anya magának vett cipőt a gyereknek nem. Sajnos nem állok ugy anyagilag hogy mindig vegyek neki ruhát. Elég sűrűn adok neki pl. Poló, nadrág, kabát. De cipőt sehonnan nem tudok szerezni. Lelkiismeret furdolásom van hogy nem tudok neki annyit segíteni mint amennyit szeretnék. Mit tegyek?
2012. dec. 8. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. dec. 8. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Az anyja miért nem vesz a gyerekének cipőt?:O

Hova valósiak vagytok?Milyen idős a kislány?

2012. dec. 9. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem derült ki, hogy hány eves a gyerek es miért nem kap ruhát.
2012. dec. 9. 09:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos az annya soha nem vesz neki semmi ruhát. Nem tudom miért. Nem élnek jól ez tény de ha magának tud venni akkor a gyereknek is. 10 éves. Békésmegyeiek vagyunk (Kétegyháza).
2012. dec. 9. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont jó:) Körbe kérdezek 1-2 barátot van e felesleges cipő és valahogy meg találkoznátok cipő ügy miatt.Én is Békés megyei vagyok,bár éppen nem ott tartózkodok,de ha minden igaz februárban megyünk haza,ha esetleg irnál privátot az adataiddal vagy ilyesmi tudnék akkor is segiteni talán 1-2 dologban:)
2012. dec. 9. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!