Visszamenjek dolgozni, hogy segítsek az anyósomon?
nem mennék vissza
elhiszem hogy nehéz az anyósnak, és nagyon szép tőled hogy segíteni akarsz neki, de szerintem most a kicsi legyen az első, soha többé nem lesz ilyen pici, és most van a legnagyobb szüksége rád, hogy veled legyen, neki ez jelenti a legnagyobb biztonságot. Ilyen hosszú műszakokra biztos nem mennék. Esetleg egy 4 órást bevállalnék, de akkor mellette te is kaphatnád a gyest. lényeg hogy szerintem a gyerek fontosabb mint az anyós :)
Sajnálom anyósodat, DE tuti nem hagynám a gyereket rá. Biztos megerőltető lenne a gazdaság a gyerekkel. Keressen másik munkát, amivel többet kereshet, mint a
gazdaságban, de nem annyira megerőltető, mint a mostani munkahelye.
Szerintem az anyósod felnőtt és ha nem akar másik munkát keresni az az ő gondja. Ha a ti 3-tok megélhetése függne tőle akkor oké,de így szerintem nem.
Azt az időt amit most a gyerekeddel tudsz tölteni később nem tudod bepótolni, kétszer nem teszi meg az első lépést,nem mondja ki az első szavakat és ez mind olyasmi ami szerintem csodás dolog, én nem szeretnék lemaradni róla.Főleg így hogy a férjed is azt szeretné,hogy otthon maradj.Remélem sikerül jól dönteni és boldogok lesztek mindannyian. Kíváncsi leszek, hogy döntesz, majd írd meg légyszi. Egy 11 hós kisfiú anyukája
"ő meg kapná a gyest a fiam után, meg azon felül még valamennyit adnánk neki havi szinten. "
bocs, de kicsit pofátlan az anyós........
eszedbe ne jusson visszamenni dolgozni. Amíg a gazdaságban van, addig hol lesz a fiad?????
Én nem mennék.
Anyós keressen könnyebb munkát. A gazdaság nem lesz megerőltető?
Biztos megérdemelné, meg szereted is, de a gyerek az első,én inkább vele tölteném az időt.
Gyes, a gazdaság, és még ti is adtok neki pénzt?
Hát persze, hogy nem akar másik munkát, így én sem akarnék.
Ne menj vissza csak azért, hogy anyósnak jobb legyen!
Mivel írod, hogy te is szeretnél otthon maradni, a férjed is azt szeretné inkább, ha otthon maradnál, de te mégis visszamész, akkor abból előbb utóbb konfliktusok lesznek...
Előbb vagy utóbb majd előjön az a gondolat, hogy anyósod miatt nem láthatod amint valami újat csinál a fiad.
Az meg a másik, hogy ha anyós kint van a gazdaságba, mégis ki vigyáz a gyerekre??? Az én anyósomék is gazdálkodnak, ott reggeltől estig nincs megállás! Mindig van valamit csinálni!
Én tuti nem mennék ebbe bele, sőt fel se merülne bennem még a talán se!!! Felnőtt ember anyósod, ha anyagilag nem teheti meg, hogy otthon üljön a babérjain, vagy besegítsen, akkor igenis keresnie kell valami könnyebb munkát. Tudom hogy nem egyszerű, főleg mivel biztos nem fiatal már anyós, de akkor sem normális, hogy a menyével tartatná el magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!