Visszamenjek dolgozni, hogy segítsek az anyósomon?
Mennyi idős a kisfiad? ki vigyázna rá, amíg te dolgozol?
Egyébként meg én nem is értem az ilyen jellegű családokat. Hogy gondolhat anyósod komolyan egy ilyen kérést? És te miért érzed úgy, hogy nehéz a döntés?
Én apámmal dolgozom a családi vállalkozásában. Mikor terhes lettem, sokat gondolkodott, mi lesz hogy kiestem a melóból. Közben úgy alakult, hogy egy darabig még vissza se megyek, mert kis korkülönbséggel jött a második.
Minden ismerősnek panaszkodik, hogy "nem ez volt a terv" de soha nem kezdett el ötletelni, hogy mondjuk mi lenne, ha anyum maradna otthon a gyerekekkel, ő kapná a gyest, én meg mennék vissza melózni...mert ő tiszteletben tartja, hogy most egy más életszakaszban vagyok, és a kicsi 3 éves koráig itthon leszek.
Amellett hogy gyest kapna a gyereketek után még elvárna tőletek is egy x összeget? Miért, te kapsz tőle, hogy az unokájára vigyázól 24-ből 24-et (nem ahogy ő lenne vele, max 12 órát)?
Vicces.
Kizárt dolog, hogy visszamenjek, csak hogy anyósnak könnyebb legyen. Elég sunyi a véncsaj...
Besz@rás..még a gyesen felül te fizess neki.:)fizessen neki a sógorod,akinek melózni akar!!!
Neked ki fizet plusszba a gyes mellé???
Hát komolyan a hajam égnek áll,pedig egyébként a hátsómig ér:)
A 3 év a tiéd a babáddal!
Ez nem is kérdés!!!
Remélem nemet tudsz mondani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!