Szerintetek jogosan haragszik rám a feleségem?
38 éves vagyok ő 28
Nem szerettem volna gyereket,mert nagyon keveset tudok otthon lenni a munkám miatt és nem vagyok egy apa típus.
Mivel ő nagyon szeretett volna,így nem akartam őt megfosztani az anyai örömöktől így született egy lányunk,aki 13 hónapos.
Mikor megszült elmondtam neki,hogy nem szeretnék több gyereket,akkor ő is mondta,hogy rendben.
Elkezdte szedni a fogamzásgátlót,de most önkényesen,úgy hogy nekem egy szót sem szólt abba hagyta.
Kijelentette,hogy neki kell még egy gyerek. Én azóta nem szívesen élek vele nemi életet.
Mondtam neki,hogy én nem szeretnék többet. Félreértés ne essék imádom a lányom és az életem is odaadnám érte,de csak is miatta vállaltam,mert szeretem őt.
Egy hete nem szól hozzám,levegőnek néz.
Azt mondja,hogy egy szem..ét láda vagyok és szívtelen.
Teljesen kiakaszt a viselkedésével.
Úgy gondolom és az ismeretségi köröm is,hogy ez is nagy teljesítmény volt tőlem sose terveztem családot.
Mindig is magamnak való voltam,de ugye az ő és a lányom érkezésével ez megváltozott,mostmár értük élek és dolgozom.
Mindent előteremtek nekik magas szinten nem kellett sosem dolgoznia,amit kért mindig megkapta autó,jogsi,ruhák,kenceficék...
Mit kezdjek vele?
Szerintetek is sz@r alak vagyok?
Eddig nagyon normális volt,de teljesen megváltozott.
Ha nem engedek neki lehet,hogy a kapcsolatunk rovására fog menni,de nem szeretném,hogy más nevelje a gyerekem.
Nem szoktam ilyen helyekre írni ez is az ő oldala,csak láttam,hogy mindig ezt bujja. Mondta,hogy itt anyukák szoktak kérdezgetni egymástól. Kíváncsi vagyok más anyák mit szólnak ehez.
Meg fogom mutatni neki a válaszokat!
Öreg vagyok már bohócnak!!
Köszönöm!
Nekem az a durva itt, hogy a valaszolok 95%a kisujjbol eliteli a feleseget meg ingyenelo r..bancozzak, ugy, hogy nem ismerjuk, ahogy az egesz sztorit is csak a kerdezo szemszogebol tudjuk...
miert olyan hihetetlen, hogy egy no vagyodik masodik gyerek utan??? Szivbol es nem anyagi megfontoltsagbol, meg hogy meg x evig ne kelljen dolgoznia.
nekem is egy eves volt a fiam amikor ram tort eros vagy a kovetkezo bsba irant. Igaz mi mindketten akartuk es jott is. En egyke vagyok, ezert ragaszkodtam mindenkepp, hogy a gyerekem ne legyen egyedul. Jo latni, hogy ossze vannak nove, masfel ev kozottuk a korkulonbseg.
Barmilyen hihetetlen nem azert akartam masodik gyereket, mert ezzel x evig nem kell dolgoznom... igaz en kapok gyedet, de nem sokra mennek vele a csaladi koltsegvetesben.
szomoru, hogy ilyen konnyen torunk palcat valaki felett, akit nem is ismerunk...
feleseg 28 eves. Egy eves a gyerek, ferj azt irja ket ev volt mire osszejott, tehat ez azt jelenti, hogy kb 24 lehetett a holgy miota egyutt vannak. Lehet akkor fejezte be az egyetemet es azert nem dolgozott, aztan ferj mondta nem is kell mennie. Foglalkozzon amivel akar. Nem tudhatjuk!
En a ferjet is megertem! De kicsit onzo! Korral jon, manspsag nem fitkadsg, hogy egy ferfi 40 evesen alapit csaladot, meg nok is szulnek akkor... es nem csak a felesegerol van szo, aki vagyik a babara, hanem a gyermekerol is, akitol megfosztja a testvert...
Egyáltalán nem hihetetlen, hogy vágyódik második gyerek után. Én is vágyódom mondjuk egy budai villára egy bazi nagy BMW-vel, de ez még nem jogosít fel arra, hogy mindent és mindenkit leszarva, ráadásul ugyanakkor elítélve, másokon átgázolva érjem el a vágyamat. Az a gyerek nemcsak az anyjáé, úgyhogy mindkettejüknek akarni kell, tudod, miért? Mert ez a gyerek érdeke és ez a házasság alapja, nem az egyéni ambíciók, hanem a közös célok. És legyen már a férjnek is beleszólása, hogy akar-e még egy gyereket nevelni, eltartani.
Amúgy valóban nagyon életszerűtlennek és furcsának találom, hogy abszolút semmi ambíció ne legyen egy fiatal nőben. Ha már nem dolgozik, legalább fessen képeket vagy vállaljon önkéntes munkát az idősotthonban vagy mittudomén horgolgasson sálakat a fronton harcoló katonáknak. Valami életcélja csak van az embernek a gyereknevelésen túl! Nem zavarja, hogy semmi hasznosat nem csinál? Ilyen egysíkú élete nem lehet valakinek, mert akkor ennyire elveszti a realitásérzékét, hogy a férjét átverve teherbe esik és utána még a férjben keresi a hibát, ha nincs odáig az örömtől.
Szegény gyerek... ő a legnagyobb vesztese az egész történetnek.
Ha egyáltalán nem szerettél volna gyereket, megműttethetted volna magad.
A feleséged, mint ember, mint személyiség kellene-e 2-3 gyerekkel is? Vagy akkor eleve kizárt lett volna?
Nem mentem volna feleségül olyan férfihez, aki nem akart volna gyereket, az biztos. Akár akartam volna én saját magam, akár nem. Mert ki tudja, vannak véletlenek is, változhatunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!