Szerintetek jogosan haragszik rám a feleségem?
38 éves vagyok ő 28
Nem szerettem volna gyereket,mert nagyon keveset tudok otthon lenni a munkám miatt és nem vagyok egy apa típus.
Mivel ő nagyon szeretett volna,így nem akartam őt megfosztani az anyai örömöktől így született egy lányunk,aki 13 hónapos.
Mikor megszült elmondtam neki,hogy nem szeretnék több gyereket,akkor ő is mondta,hogy rendben.
Elkezdte szedni a fogamzásgátlót,de most önkényesen,úgy hogy nekem egy szót sem szólt abba hagyta.
Kijelentette,hogy neki kell még egy gyerek. Én azóta nem szívesen élek vele nemi életet.
Mondtam neki,hogy én nem szeretnék többet. Félreértés ne essék imádom a lányom és az életem is odaadnám érte,de csak is miatta vállaltam,mert szeretem őt.
Egy hete nem szól hozzám,levegőnek néz.
Azt mondja,hogy egy szem..ét láda vagyok és szívtelen.
Teljesen kiakaszt a viselkedésével.
Úgy gondolom és az ismeretségi köröm is,hogy ez is nagy teljesítmény volt tőlem sose terveztem családot.
Mindig is magamnak való voltam,de ugye az ő és a lányom érkezésével ez megváltozott,mostmár értük élek és dolgozom.
Mindent előteremtek nekik magas szinten nem kellett sosem dolgoznia,amit kért mindig megkapta autó,jogsi,ruhák,kenceficék...
Mit kezdjek vele?
Szerintetek is sz@r alak vagyok?
Eddig nagyon normális volt,de teljesen megváltozott.
Ha nem engedek neki lehet,hogy a kapcsolatunk rovására fog menni,de nem szeretném,hogy más nevelje a gyerekem.
Nem szoktam ilyen helyekre írni ez is az ő oldala,csak láttam,hogy mindig ezt bujja. Mondta,hogy itt anyukák szoktak kérdezgetni egymástól. Kíváncsi vagyok más anyák mit szólnak ehez.
Meg fogom mutatni neki a válaszokat!
Öreg vagyok már bohócnak!!
Köszönöm!
köttesd el magad.
asszonykának mond meg, ha átver, akkor egyedülálló anya lesz és a tartásdíjat adod és a gyerekekről gondoskodsz, de az ő életstílusának annyi
Nincs igaza a feleségednek, de nem csak ő a hibás.
Azzal, hogy azt mondtad neki, hogy nem kell dolgoznia, háztartásbelivé tetted. Namármost mit csinál egy háztartásbeli gyerekek nélkül? Unatkozik otthon, bezöldül. Nyilván megszületik benne a gondolat, hogy kell neki társaság - hiszen te sokat dolgozol - akkor jöjjön a gyerek. Amit most csinál, annak pedig a hiszti a neve a szaknyelvben.
Ültesd le, beszéld meg vele a dolgot. Menjen el dolgozni - 4 órában vagy bármi. Foglalja el magát. Vagy ha még egy gyereket akar, akkor csináltasson mással, aztán fel is út, le is út. A gyerek pedig valószínűleg hozzád kerül, lévén, hogy neki a világon semmi bevétele nincs.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
Igazából sose tartottam fontosnak,hogy dolgozzon,mert úgy gondoltam,hogy ez egy férfi feladata.
Édesanyám sem dolgozott azóta,hogy összekerült apámmal.
Mindig is igazi háztartásbeli volt és sose okozott ez köztük probélát.
Igaz,hogy ennek 45 éve. Egy talpig szív asszony,aminent megtett értünk és a mai napig boldog házasságban élnek. Viszont lehet azóta más világot élünk.
Úgy döntöttem nem engedek neki. Úgy érzem,hogy én megtettem,amit a haza megkívánt és nem fogok engedni a manipulálásának.
Ha nem tetszik le is út,fel is út.
most ő is tabit szed? mert azzal simán át tud vágni!
én tényleg elköttetném magam, ha nem akarsz többet.
de ebből a nőből simán kinézem, hogy átver a védekezéssel!
Szia!
Nálunk is ez volt a helyez,mikor megismertem a Párom,ő akart gyereket,én nem.Én vagyok a nő és én egyáltalán,soha nem akartam.Olyan férfit kerestem,aki ugyanígy nem szeretne gyereket,de mikor megismertem a Páromat,elfogadtam olyannak,amilyen és ő is engem.
Megegyeztünk,hogy jó,mindketten engedünk,a Párom 3-at akart én meg egyet sem,így lett a MAXIMUM 1.Nincs tovább.
Én elköttettem magam,amikor lehetett.Lehet,hogy durva,de én ebben láttam a megoldást.
Az én párom pedig fel sem hozta,hogy még gyerek,még... de én így döntöttem,nőként és ő ebben teljesen egyetértett és a mai napig sem bánjuk.
Mi továbbra is nagyon szeretjük egymást,szeretjük a gyerkőcöt is,de elég 1.Nekünk így lett kompromisszum.
Amúgy szerintem neked van igazad.
Igen, 23-as, ezért írtam, hogy nem csak a nő a hibás. Egy férfi nem kényeztethet el ennyire egy nőt. A gyereknek sem jó, ha ilyen családmodellt lát.
Igen, kérdező, édesanyád még lehetett háztartásbeli, bár valószínűleg nálatok sem egy gyerek volt, hanem van testvéred. Szerintem kb 3 gyerektől indokolt a háztartásbeliség, az is csak míg mindegyik óvodába nem megy. Mondjuk ez utóbbi már magánvélemény. Én az a típus vagyok, aki amint lehet, visszamegy 4 órában dolgozni, mert érzem, hogy bezöldülök itthon.
"Az a baj, hogy eleve önállótlan nőtípust választottál. Ebben eleve kódolva van az, hogy mivel se munkája, se komolyabb végzettsége, így egyetlen cél az életében a gyerek lesz. Főleg, hogy így még X évre biztosítható, hogy ne kelljen dolgoznia. "
Ennél jobban nem tudtam volna megfogalmazni, szívemből szóltál. Szerintem nagyon vigyázz, mert addig fog ügyeskedni amig nem lesz még egy gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!