Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "csábíthatnám" el újra a feleségem? Virág, ajándék, beszélgetés stb kilőve, mert "haragszik". Feromon tartalmú parfümök és hasonlókról ki tud jót?
Családterápia: kudarc.
- Ezt fejtsd ki bővebben!
Bár minden férfi ilyen lenne még 16ÉV után is... Hm.... Nincs egy hozzád hasonló gondolkodású öcséd is? :D
Jó csak vicceltem bocsi.. Komolyan veszem a problémád...
Vidd el oda, ahol legelőször taliztatok, csak most vigyél bele plusszokat, vagy kérd meg újból a kezét :)
Nagyon köszönök mindent! A válaszaim:
-Ha én ettől kedvesebb lennék, már nő lennék...És ráadádul nála a kedvességem ilyenkor tökre pitizésnek sül el...Pedig amikor félévente két hétig jóban vagyunk, nagyon tud élvezni mindent...
Szóval ne is részletezzem! Csak mondjatok egy csodaszert, amit nem egy hihetelen reklám ajánl, hanem valaki, akinek bejött! Csak kerüljünk abba a másik-jobb végletbe végre!
Akkor majd azt kérdezem hogy lehet így maradni két hétnél tovább?
-Családterápia: katolikusok révén egyházi szakemberhez fordultunk. De már késő volt, mivel én már azelőtt elhatároztam, hogy az első adandó alkalommal megcsalom!
Szebben-őszintébben: Nagyon vágytam egy SZERETŐRE és ugyan Ő lett volna a legjobb, de tapasztalatok szerint vele volt akkor is a legkisebb esélyem...
Megtörtént, megmondtam előtte és utánna is . Voltunk nagyon jóban előtte alatta és utánna is de sose sokáig...
-Amúgy leszek én a saját öcsém nemsokára, ha így haladunk...Te már független vagy? Én sajna így is kamaszosan érzem magam...
-Egyáltalán nem beszél már velem, de volt már ilyen. Ha a gyerekek nem lennének még a vallásom ellenére is elkullognék, mert sokszor már úgy érzem, ha szeretem hát el kell hagyni. De "felelős vagyok a rózsámért" és nem tudom hogy kell csinálni, ha már minden jószándék is csak olaj a tűzre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!